Projektör till AFRY!

Projektör till AFRY!

Har du erfarenhet av att projektera inom olika teknikområden, t.ex. 3D-projektering? Vill du vara med och utveckla framtidens teknik hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare? Detta är tjänsten för dig som söker personlig utveckling samtidigt som du bidrar till något meningsfullt. Ansök till tjänsten redan idag då vi arbetar löpande med urvalet.

Om tjänsten
Professionals Nord söker för AFRYs räkning en projektör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och AFRYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

AFRY består i dagsläget av ca 16 000 medarbetare i ungefär 50 olika länder. Här får du möjlighet att arbeta i en miljö med olika människor och kompetenser då företaget består av både juniora och seniora medarbetare, ledare samt experter, med olika bakgrunder och erfarenheter. Företagskulturen är öppen, dynamisk och innovativ, och de tror att kontinuerlig utveckling av medarbetarna är avgörande för att nå dit. Hos AFRY får du möjlighet att skapa den karriär som passar just dig. Ett företag fyllt av möjligheter och spännande utmaningar!

Arbetsuppgifter
I rollen som projektör får du möjlighet att utvecklas i en bred roll eftersom att arbetsuppgifterna är varierande och du kommer få ta dig an många olika typer av uppdrag. I arbetet kommer du till exempel att:
  • Arbeta i större multidisciplinära projekt
  • Upprätta tekniska beskrivningar i AMA
  • Genomföra utredningar vid förstudier eller förprojektering
  • Utföra beräkningar och planera med avseende på tid och ekonomi
Rollen anpassas utefter tidigare erfarenhet, kunskap och vilja att lära dig nya områden. För dig som har arbetat som uppdragsledare tidigare finns möjligheten att gå in i en sådan roll direkt.

Vi söker dig som:
Har några års erfarenhet av projektering eller relevant område inom entreprenad. Du drivs av utveckling och vill arbeta i större multidisciplinära projekt. Du har dessutom en förståelse för planering av tid och ekonomi.

Vidare tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som projektör hos AFRY. Du är en självgående person som kan stå på egna ben och driva projekt framåt, samtidigt som du även har förmågan att samarbeta nära med andra. Vi ser att du är en person som är ansvarstagande och flexibel eftersom att rollen som projektör är bred och innefattar olika typer av uppdrag.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping, Norrköping eller Nyköping med omnejd
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 7 sept 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!