Servicetekniker till ABB Norrköping

Servicetekniker till ABB Norrköping

Nu kan du som vill ha ett omväxlande och tekniskt utvecklande jobb i Norrköpings regionen söka dig till affärsområdet ABB Motion Motor & Generatorservice. Vi har en rikstäckande serviceorganisation och dessa erbjuder kvalificerad service och medverkar till att optimera anläggningars drift och producerad volym. Detta gör vi bland annat genom förebyggande och avhjälpande underhåll på kundernas utrustning. Genom förebyggande underhåll skapar vi kontroll över både tillgänglighet och driftskostnader. Vår serviceverksamhet befinner sig i en stark tillväxtfas och efterfrågan på våra tjänster ökar. Därför söker vi nu dig som vill möta en variationsrik vardag, bidra till utvecklingen av vår verksamhet och få utlopp för ditt intresse av industriella processer och drivsystem. Arbetet sker i vår verkstad eller plats hos kund och rollen rapporterar till Service Manager.

Om tjänsten

Som servicetekniker kommer du att ha ett fritt arbete med mycket kundkontakter och du kommer att röra dig mellan arbetet i vår serviceverkstad och ute i fält hos våra kunder inom många branscher. I vår verkstad jobbar vi främst med reparation och underhåll av elmotorer och generatorer. Ute i fält hos våra kunder arbetar vi med service och olika underhåll av elmotorer och generatorer men även felsökning och problemlösning. Din roll innebär ett stort ansvar för att uppdragen blir utförda på rätt sätt för att trygga kvalitén.
Arbetet är mycket omväxlande där du möter många tekniska utmaningar och där du blir en ambassadör för ABB mot våra kunder. Vi arbetar oftast i team om två tekniker när vi är ute på fält. Övernattningar kan förekomma.

Tjänsten innebär stora möjligheter till utveckling och du erbjuds t.ex. lagerkunskap via SKF i flera steg, interna produktutbildningar och även utbildningar inom säkerhet t.ex. Elsäkerhet, HLR och Safety Driving.

Tjänsten som servicetekniker är en fast anställning på ABB med start omgående eller enligt överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig som har tre-årigt gymnasium inom el & energi, industriteknik, fordonsmekanik eller motsvarande. Har du också några års arbetslivserfarenhet inom service och underhåll av maskiner inom industri eller kraftproduktion är det meriterande.

För denna tjänst krävs B-körkort.

Du har en god förmåga att förstå, analysera och ge förslag för att åtgärda elektromekanisk och mekanisk utrustning. Du är driftig, noggrann och bra på att kommunicera på både svenska och engelska. Då en del av ditt arbete sker ute hos kunderna är det också viktigt att du som person är serviceinriktad, har lätt för att skapa relationer samt gillar att samarbeta.

Som person är du pålitlig med sinne för detaljer som du sätter ett stort värde i att leverera hög kvalitet i det arbete du utför.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

ABB har i denna rekryteringsprocess valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Björk, marcus.bjork@adecco.se, 0736-84 70 36

Du kan även kontakta Teknikchef på ABB, Freddy Bauer på 011-213539 vid frågor om tjänsten.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos support via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
mekaniker, fordonsmekaniker, industri, mekanik, servicetekniker, tekniker, verkstad, underhåll, reparationer
Mer info
Kontaktperson Marcus Björk
Telefon 0736-84 70 36
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://new.abb.com/se
Sista ansökningsdag 20 dec 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.