Smålands Undertak söker en driven projektledare

Smålands Undertak söker en driven projektledare

Om tjänsten

Som projektledare hos Smålands Undertak ansvarar du operativt för att leda och fördela arbeten och projekt tillsammans dina medarbetare och kunder.

Du planerar, samordnar och fördelar arbetet och ser till så att det utförs enligt ritningar och övriga handlingar, du räknar även själv på mindre projekt till dina kunder.

Du ansvarar även för attestering av fakturor och granskning av tidshållning i vårt projektsystem. Tjänsten utgår från Norrköping.

I din roll som projektledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Operativt leda och fördela arbeten och projekt.
 • Ansvara för projektens material och tidsåtgång samt rätt resursplanering i nära samarbete med övriga teamet.
 • Ansvarar för alla projektprocesser inom enheten samt rapportera projektens status internt och till beställare.
 • Ansvara för kundkontakten, både nya som befintliga kunder.
 • Ansvarar för projekttillsyn och löpande rapportering.
 • Aktivt medverka vid kalkylering tillsammans med vår kalkylator för respektive projekt.
Personliga egenskaper

Vi söker en person med en positiv och ödmjuk inställning som bidrar till att skapa god stämning på arbetsplatsen och har en förmåga att se hur den egna insatsen bidrar till helheten och företagets framgång. För att trivas i rollen bör du vara en utåtriktad, nyfiken och prestigelös person. Du är strukturerad och lösningsorienterad samtidigt som du har lätt för att kommunicera med människor. Vidare är du en ansvarsfull ledare med ett coachande förhållningssätt och ett etiskt synsätt.

Du arbetar noggrant och initiativrikt för att driva arbetet framåt. Du kan anpassa dig till människors olika beteende och till varierande miljöer, hanterar motgångar konstruktivt, reflekterar och drar lärdom. Visar mod och lojalitet vid förändringar.

Är du dessutom lyhörd för kundens önskemål och kan komma med enkla och smarta lösningar för att höja affärsmässigheten kommer du lyckas inspirera både våra kunder och oss.

Viktigt för tjänsten är:
 • Tidigare erfarenhet som projektledare inom byggbranschen
 • Alternativt erfarenhet som arbetsledare inom bygg med liknande erfarenhet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen och ansökan

Om tjänsten:
 • Tillträde enligt överenskommelse
 • Kollektivavtal
 • Placeringsort: Norrköping
 • Tjänstebil
Låter detta som en roll för dig? Varmt välkommen med din ansökan senast 2019-11-17. Urvalet kommer att ske löpande och rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag, så passa på att sök redan idag, vi ser fram emot att höra ifrån dig! Frågor om tjänsten besvaras av Viktoria Martinsson, viktoria.martinsson@onepartnergroup.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Smålands Undertak, ett företag med stark tillväxtpotential, är specialiserat inom undertak och specialmontage i området Nordöstra Småland och Östergötland.

Smålands Undertak har funnits i Norrköping sedan 2009 och har en gedigen erfarenhet från undertaksbranschen. Deras samlade erfarenhet, gedigna kunnande och intresse för nya utmaningar gör dem till en bra samarbetspartner i tidiga skeden. Sedan 2019 är de också en del av Inlook Group, ett ledande finskt företag som levererar inredningslösningar. Detta ger dem och deras kunder ytterligare fördelar när det kommer till innovativa lösningar, specialmontage och back-up.