Snickare till Norrköping

Snickare till Norrköping

Om kunden

Vill du vara med och bygga i Östergötland? Vi behöver nya snickarkollegor till nyproduktion i Norrköping och hoppas att du vill tillhöra vårt team. Vi har behov för projekt med start omgående och som pågår året ut.

Om oss

A-Staffing är en nischad leverantör av bemannings- och rekryteringstjänster inom Bygg, Anläggning och Elbranschen. I Katrineholm jobbar vi lokalt även utanför nischområdena inom traditionell bemanning och rekrytering.

A-Staffing arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Vi har uppdrag inom Byggsektorn för dig som söker ett tillfälligt arbete eller vill arbeta långsiktig. Inom våra fokusområden arbetar vi med såväl enskilda mindre företag såväl som större totalentreprenadbolag. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. A-Staffing är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemsföretag i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN). Givetvis är vi ISO certifierade och har kollektivavtal.

Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se

Arbetsbeskrivning

Förekommande arbetsuppgifter som snickare. Önskvärt att du tidigare jobbat med stomme, stomkomplettering och fasad.

Erfarenhet

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som snickare, helst med yrkesbevis.

Personliga kvalifikationer

Viktigt är att du jobbar effektivt och noggrant, upprätthåller en god laganda samt representerar vår samarbetspartner och A-Staffing.

Ansökan

Ansök så snart som möjligt, vi kommer att gå igenom ansökningar löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/