Kabel-TV tekniker till Östergötland

Kabel-TV tekniker till Östergötland

Arbetsbeskrivning

A-Staffing i Katrineholm söker nu kabel-TV tekniker för uppdrag hos vår kund i Norrköping.
Arbetsuppgifterna är service av det befintliga kabel-TV nätet. Du kommer arbeta med Linköping som hemort. Tjänsterna avser visstidsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning för rätt person.

Utbildning

Godkända gymnasiebetyg från El- och energiprogrammet eller motsvarande
Arbetat med koaxialkabel
Du talar och skriver svenska flytande.
Körkort är ett krav.

Erfarenhet

Om du har en bred erfarenhet från yrket så är det en fördel, såsom att ha arbetat med service tidigare.

Personliga kvalifikationer

Som person är du serviceinriktad, har hög arbetsmoral och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du har framåtanda och arbetar på ett strukturerat sätt. Arbete sker hemma i privatbostäder och det är viktigt att du är en god representant för företaget.

Ansökan

Då vi arbetar med löpande urval så vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt via vår portal påwww.astaffing.se . Vi kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Tillsättning sker efter överenskommelse. kan tyvärr inte ta emot ansökningar via epost!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/