Finsnickare till Norrköping sökes!

Finsnickare till Norrköping sökes!

Är du en noggrann finsnickare som vill arbeta på ett väletablerat företag i Norrköping? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som finsnickare kommer du arbeta med hela produktionsledet, från start till färdig produkt. Du kommer att tillverka bland annat specialbeställda trappor, platsbyggda bokhyllor och specialbeställda dörrar och fönster. Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande och beror på vilken produkt som ska tillverkas. Denna roll passar dig som uppskattar att arbeta med detaljer och att skapa riktigt vackra produkter till företagets kunder. Arbetet sker för det mesta i företagets verkstad i Norrköping men en del installationer ute hos kund förekommer också. Mer information delges under intervjutillfället.

Din profil

Skallkrav:
  • Arbetslivserfarenhet från liknande företag under minst 2-3 år. Självständigt arbete med hela produktionsprocessen.
  • Svenska i tal och skrift alternativt engelska i tal och skrift.
Meriterande delar:
  • Träteknisk grundutbildning alternativt utbildning som anses motsvarande.
  • Programmeringskunskaper för CNC maskiner.
Personliga egenskaper:
För att passa in i rollen och på företaget tror vi att du ska ha en stor initiativförmåga och uppskatta att arbeta både självständigt och i grupp. Det är viktigt att du ser alla delar i produktionsledet som viktiga och att du är noggrann och har hög kvalitet på dina produkter.

Villkor

Arbetstider: 07-16:30 måndag - torsdag 07-13:30 fredag
Placeringsort: Norrköping
Start: Snarast alternativt enligt överenskommelse

Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett specialsnickeri som tillverkar specialbeställda trappor, fönster och dörrar samt en del butiksinredning. Företaget grundades i mitten av 1970-talet och har verkstad i det centrala delarna av Norrköping. Företagets kunder är mestadels byggföretag och kommunala verksamheter men även en del privatkunder. I företagets verkstad finns alla maskiner och verktyg som behövs för att skapa produkter av riktigt bra kvalitet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.