Hoppa till innehåll
Ulefos A/S logotyp

Utvecklingsingenjör VA – Kongsberg

Vill du leva och bo i Norges främsta teknologiby med ett gediget utbud av friluftsaktiviteter i naturnära miljö, och arbeta med att utveckla hållbara lösningar för framtidens vatteninfrastruktur?

Vi söker nu en utvecklingsingenjör VA till vårt kontor i Kongsberg, Norge.

På Ulefos har vi mer än 365 års erfarenhet som problemlösare. Utveckling av hållbara produkter och lösningar för den nordiska marknaden ett viktigt fokusområde för oss på Ulefos. Därför förstärker vi vår utvecklingsavdelning i Kongsberg, och söker en kreativ och skicklig medarbetare till vårt utvecklingsteam inom design och analys av våra VA – och industriprodukter.

Avdelningen har flera spännande och stora utvecklingsprojekt på gång och vi fokuserar starkt på innovation i vår produktutveckling. Du får en ansvarsfull tjänst, där du ansvarar för att säkerställa framsteg i de projekt du leder eller deltar i. Du kommer att ingå i ett team på 7 personer, fördelat mellan Ulefoss och Kongsberg.

Arbetsuppgifter
 • Leda och delta aktivt i utvecklingsprojekt
 • Utveckling av nya produkter
 • Teknisk dokumentation
 • Teknisk säljsupport
 • Kontakt med kunder och underleverantörer
 • Säkerställa kvalitets- och miljökrav
Vem är du
 • Teknisk högre utbildning
 • Erfarenhet av Solidworks
 • Erfarenhet och kompetens inom FEM-beräkningar (Solidworks Simulation)
 • Goda kunskaper om material och produktionsmetoder
 • Erfarenhet av affärssystem (ERP)
 • Kunskap om och erfarenhet av kvalitetsmetodik
 • Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift
 • Meriterande om du besitter förståelse och kunskap om programmering
Vi träffar gärna dig som är nyutexaminerad alternativt att du snart är färdig med din utbildning.Tjänsten kan anpassas utefter din erfanrehet och kompetensnivå.

Våra förväntningar
Som person behöver du vara analytisk och strukturerad. Är initiativrik, förändringsbenägen och har en stark implementeringsförmåga. Du kommer i tjänsten att vara i kontakt med många kollegor och samarbetspartners på olika nivåer så det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga.

Ditt anställningserbjudande
Du kommer till en arbetsplats med medarbetare som har en hög samlad kunskap inom VA-området som du kan utvecklas med. Vi erbjuder dig ett välrenommerat företag och som har ett väl etablerat produktsortiment, vi har också ett tillväxtfokus och är pragmatiska i synen på att bredda vår produktportfolio. Du får utmanande och varierande arbetsuppgifter i en trevlig och informell arbetsmiljö. En konkurrensmässig lön med goda pensions- och försäkringssystem.

Att leva och bo i Kongsberg
I Kongsberg finns några av världens ledande teknikföretag som skapar framtida lösningar för allt från det djupaste havet till yttre rymden. Norges bästa stad att bo i med kort avstånd till allt, en dryg timma från Oslo och tre timmar till Sverige. Kongsberg erbjuder fantastisk natur precis utanför dörren en mängd aktiviteter såsom alpin skidbacke, skidspår, mountainbike stigar, golfbana, fina sjöar och vandringsområden. I Kongsberg kan du gå till jobbet på 15 minuter. Med närhet till allt försvinner tidsbrist. Du får mer tid för familj och vänner och barnen växer upp i en trygg och bra miljö. Unika fritidsanläggningar i Norges bästa kulturkommun. Kongsbergs kommun har moderna skolor och dagis.
Vill du veta mer besök www.kongsberg.no

Rekryteringsprocessen sker löpande och kan komma att tillsättas omgående.
Mer info
Kontaktperson
Magnus Mattsson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ulefos är ett ledande nordiskt företag inom VA grundat 1657, med över 300 anställda i Norge, Sverige, Finland och Danmark. I Norge har Ulefos ca. 200 anställda fördelade på 2 orter, Ulefoss och Kongsberg.

Ulefos har en central position inom segmentet vatteninfrastruktur, och är en del av våra viktigaste samhällskritiska infrastrukturer som ser till att vatten- och avloppssystemet fungerar som det ska. Vi bidrar varje dag till att upprätthålla vardagen i tusentals hem och företag. Utöver VA sortimentet levererar och utvecklar vi gatugods, såsom brunnslock, galler och dräneringslösningar som en naturlig del av varje gata och stadsmiljö. Och längre ut i parker, tätorter och kyrkogårdar skapar våra utemiljöprodukter bra mötesplatser där människor reser.

Liknande jobb