Hoppa till innehåll

Överläkare - LungInstitutionen för lungmedicin

Lungavdelningen vid Østfoldsjukhuset utökar sin seniora medicinska personal. Om du är specialist i lungmedicin, engagerad och vill bidra i en positiv yrkesmiljö ser vi fram emot din ansökan.

Østfoldsjukhuset är ett modernt sjukhus med spännande uppgifter för våra anställda. Vi söker dig som brinner för ämnet och vill vara med i processen att utveckla Sykehuset Østfold ytterligare i framtiden.

Tjänsterna är organiserade på en separat lungmedicinsk avdelning under kliniken för medicin. Det är hög aktivitet på kliniken för medicin med cirka 60 000 öppenvårdskonsultationer och
17 000 inläggningar per år. Totalt har kliniken för medicin 171 vårdplatser. Kliniken har en stor medicinsk övervakningsavdelning och ytterligare en intensivvårdsavdelning.

Lungavdelningen ansvarar för diagnostik och behandling av de flesta lungsjukdomar både inom slutenvårdsområdet och på öppenvårdsmottagningen.

Vi har en egen slutenvårdsenhet med 27 bäddar, varav egen andningssviktsavdelning med 2 bäddar reserverade för patienter som behöver utökad övervakning med maskbehandling. Vi ansvarar även för patienter med andningssvikt under medicinsk övervakning och tuberkulospatienter i luftburen isolering.

Lungmedicinsk avdelning har hög öppenvårdsaktivitet. Vi har tillgång till ett komplett andningsfysiologiskt laboratorium, inklusive ergospirometri. Vi har eget ultraljud och utför bronkoskopi och EBUS. Det finns en separat sömnenhet i Moss som utreder och behandlar andningsrelaterade sömnstörningar i samarbete med Öron-Näsa-Halsavdelningen.
Lungavdelningen ansvarar för utredning, uppföljning och läkemedelsbehandling av lungcancerpatienter i Østfold.

Arbetsplatsen kommer främst att vara på Kalnes med viss rotation till sovenheten i Moss.

Vi söker dig som vill ha varierande arbetsuppgifter, gillar att arbeta i team och inte är rädd för att anta en utmaning.

Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan ske innan ansökningstiden går ut.
Sykehuset Østfold Hf logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 jan. 2024 (36 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Sykehuset Østfold är ett av Europas mest högteknologiska sjukhus och erbjuder specialistsjukvård inom somatik, mentalvård och missbruksbehandling till över 300 000 invånare i Vestby och Østfold i Vikens län. Våra huvudsakliga arbetsuppgifter är patientbehandling, forskning, undervisning och patientutbildning. Över 5 000 medarbetare skapar starka och engagerade professionella miljöer. Ur olika roller och synvinklar i organisationen har vi ett gemensamt mål att ge patienten en helhetsmässig, framstående och omtänksam sjukvård. Østfoldsjukhuset ligger på ett toppmodernt sjukhus i Kalnes och på ett uppgraderat sjukhus i Moss. Därutöver finns prehospitala tjänster och en rad mentalvårdstjänster nära där patienterna bor. Från våra platser är det aldrig långt till kusten, vildmarken eller trevliga städer.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Oslo
Organisation & ledning
Företagslogga
Oslo
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga

Liknande Jobb

Oslo
Organisation & ledning
Företagslogga
Oslo
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga