Hoppa till innehåll
Ansök nu

Nyutbildad sjuksköterska, redo för norrsken och midnattssol i Nord-Norge?
Ta med dig dina sjuksköterskevänner och upplev midnattssolen och norrskenet i Nord-Norges största stad. Med på köpet får du ett omfattande nattliv mitt i staden och fantastisk natur strax utanför centrum. Staden har 600 bergstoppar i närområdet, du kan åka skidor från berg till fjord, åka på skotersafari, vara med på havsfiske eller hur är det med å segla efter norrsken?

Randstad Care söker dig som vill ut på äventyr. Det finns nu ett stort behov av sjuksköterskor till ett av stadens äldreboenden (korttidsavdelning og långtidsavdelning). Du får ett spännande och lärorikt arbete, där du får möjlighet att använda det du lärt dig under sjuksköterskeutbildningen, utvecklas professionellt och skapa en bra grund för de yrkesmässiga utmaningar du vill möta senare. Uppdraget pågår till årsskiftet, det kan även finnas möjligheter till förlängning. Här kan du bjuda in dina sjuksköterskevänner på nya upplevelser i Norge.

Erfarna sjuksköterskor som vill uppleva Nordnorge är självklart också välkomna att söka.

Det är enkelt för dig som vikarie att ta ett uppdrag i Norge genom Randstad Care. Vi ordnar resa och boende åt dig. Våra boendeförhållanden håller hög standard och du bor för dig själv. Du får ersättning för alla resekostnader till och från uppdraget.

Du kommer att tilldelas en egen bemanningskonsult, som följer dig tätt både före, under och efter uppdraget och som guidar dig genom alla typer av frågor och/eller utmaningar. Våra bemanningskonsulter har god erfarenhet från branschen och flera är själva utbildade inom sjukvård och har erfarenhet av att arbeta inom sjukvården i Norge och Sverige.

Som inhyrd på ett norskt bemanningsföretag får du ett tryggt anställningsförhållande med alla de förmåner och rättigheter du har som fast anställd i Norge.

Randstad Care erbjuder: 

  • - Personlig och professionell utveckling
  • - Möjlighet att bygga på din CV - dina meriter
  • - Tät uppföljning med egen fast kontaktperson
  • - Bra lön
  • - Ersättning för dina utgifter för att ansöka om norsk auktorisation
  • - Pensionsavtal
  • - Semesterlön
  • - Lön under sjukdom*
  • - Rätt till betald mammaledighet*

Vill du höra mer om hur det är att jobba som svensk sjuksköterska i Norge?

Vi vill väldigt gärna höra om dina önskemål och drömmar och berätta om de uppdrag och upplevelser vi kan erbjuda dig.

Ta kontakt med vår rekryteringskonsult Ramon Garcia, ramon.garcia@randstad.no.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Randstad Care hyr ut sjuksköterskor, läkare och annan vårdpersonal till sjukvården, både offentliga och privata, i hela Norge. Företaget har avtal med landets samtliga sjukhus. Vi har även avtal med en stor del av landets kommuner och goda kontakter med den privata sjukvården. Randstad Care är en del av Randstad som är världens största företag inom bemanning och rekrytering. Företaget finns i 38 länder världen över och har en topp-tre marknadsposition i hälften av dessa. Randstad är börsnoterat.

Fler från samma arbetsgivare