Har du C/CE-körkort och vill jobba i Norge över sommaren?

Har du C/CE-körkort och vill jobba i Norge över sommaren?

Vi söker erfarna C och CE-chaufförer till Norge! Har du tidigare erfarenhet av att köra lastbil klass C och önskar att sommarjobba i Norge? Då har du hittat rätt! Vi har flera kunder i olika delar i Norge, från Alta i norr till Kristiansand i söder.

Information om uppdraget:

StudentConsulting är en av de största bemanningsleverantörerna av distributionschaufförer i Norge, vi erbjuder spännande uppdrag hos välkända kundföretag och är en bra internationell referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på yrkesstolthet är viktigt. Genom oss fick under 2021 hela 197 duktiga chaufförer visa vad de gick för på de norska vägarna och varje år har vi många nöjda återvändare. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter:
 • Distribution av varor.
 • Lastning och lossning.
 • Vara en ambassadör och representera verksamhetens värderingar.
 • Kundservice och vara kontaktperson ut mot kunderna.
Vi har möjlighet att samordna boendet under tiden för din anställning hos oss i Norge. Som konsult är du anställd hos StudentConsulting Norge AS och uthyrd till vår kund. Uppdragen börjar omedelbart. I vissa fall kan det finnas möjlighet till förlängning. Alla uppdrag är på heltid och schema blir utdelat på plats av din transportledare. Om det är något speciellt område (norr, mitt eller syd) i Norge som du är intresserad av så specificera detta i din ansökan.

Detta söker vi:

Krav för uppdragen:
 • C/CE-körkort.
 • Tidigare erfarenhet av C/CE-körning.
 • Digitalt färdskrivarkort.
 • Effektiv och noggrann.
 • Kommunicera på skandinaviska eller engelska.
 • Tillgång till egen bil är en fördel för uppdraget.
 • Giltigt pass för att söka norskt skattekort.
Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Milica Vojnovic på milica.vojnovic@studentconsulting.com eller tlf. +47 904 82 604. Vi vill poängtera att vi endast kan svara på frågor för kandidater med körkort i klass C/CE som är intresserade av uppdrag i Norge.

Sökord: Chaufför, Distribution, Truckdriver, Lastbilschaufför, Lastbil

Sökord: Chaufför, Distribution, Truckdriver, Lastbilschaufför, Lastbil
Mer info
Område Finnmark
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 23 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com