C-chaufför till mejeridistribution i Stavanger! START OMGÅENDE

C-chaufför till mejeridistribution i Stavanger! START OMGÅENDE

Söker du utmaningar i Norge? Har du CE-Behörihet, vill arbeta med distribution och vill ta med husvagnen till ett vackerts landskap av hisnande fjordar och vita ständer? Ta chansen att arbeta som mejerichaufför i Stavanger, Sola!

Information om uppdraget:

StudentConsulting är en av de största bemanningsleverantörerna av distributionschaufförer till Norge, vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och en bra internationell referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på en yrkesstolthet är viktigt. Genom oss fick under 2015 hela 188 duktiga chaufförer visa vad de gick för på de norska vägarna och varje år har vi många nöjda återvändare! Tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Kunden hanterar mejeriprodukter och jobbet går ut på att köra ut mejeriprodukter till olika affärer från mejerier. Du arbetar med lastning och lossing av godset vilket är ett fysiskt krävande arbete.

Arbetstiderna är heltid, vardagar. Även en del skiftarbete kan förekomma. Det kommer vara tidiga mornar så egen bil är att föredra för detta uppdrag.

Uppdraget startar 24:e Juni och pågår till 31 augusti, det är ett krav att du skall kunna jobba under denna period.

Som konsult är Du anställd av Studentconsulting AS och uthyrd till vår kund.

Vi samordnar boende till samtliga chaufförer.

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker är serviceminded och trivs med kundkontakt. Eftersom kommunikationen med kund kommer ske på skandinaviska är det viktigt att du känner dig bekväm med språket. Du är fysiskt stark och stresstålig. Du tar egna initiativ, är en problemlösare samt ser vad som behöver göras. Du är inte heller rädd för att hugga i där det behövs. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av distributionskörning, men det är inget krav för uppdraget.

Behörigheter/krav:
  • CE-kort
  • YKB
  • Digitalt förarkort
  • Giltigt pass för ansökan av skattakort.
  • Tillgång till bil
  • Tala skandidnaviska
Vid frågor gällande tjänsten kan du ringa Hamzha på +47 93 04 62 93
Mer info
Område Rogaland
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com