Vi söker automationstekniker inom livsmedelsindustrin!

Vi söker automationstekniker inom livsmedelsindustrin!

Vem vi söker!

Är du en automationstekniker, tekniker eller teknisk säljare som söker nya utmaningar inom livsmedelsindustrin ? - Vill du jobba i Norge ?
Du är självgående, serviceinriktad och tycker om att resa. Du drivs av att skapa goda kundrelationer. Din bakgrund är inom automation eller mekaniskt arbete och du har ett intresse för mat och gärna även försäljning av teknisk utrustning eller maskiner. Du antar en utmaning och vill vara med och utveckla ett företag med tillväxtambitioner.

Kom bli en del av oss!


Som anställd på Pro-Pack AS kommer du att få spännande och utmanande arbetsuppgifter. Du kommer att vara delaktig i utvecklingen av ett dynamiskt och innovativt företag med världsledande produkter för livsmedelsindustrin.

Pro-Pack erbjuder egna kursprogram inom både teknik, försäljning och produktutveckling. Vi levererar ingredienser, kryddor, tillsatser, maskiner och utrustning vilket ger en unik möjlighet att arbeta och påverka hela värdekedjan. Vårt jobb är att vara innovativa, skapa tillväxt och entusiasmera våra kunder.

Bli en del av en spännande arbetsplats!

Du kommer att vara en del av en spännande arbetsplats, som värderar stabila och duktiga medarbetare högt. Hos oss blir du aldrig bara en av många, då du ingår i en öppen och innovativ miljö med stor trygghet och frihet där alla arbetar tätt tillsammans för kundens bästa.

Önskade kvalifikationer:
  • Yrkescertifikat som automatförare/automatmekaniker/servicemekaniker relevant erfarenhet helst från livsmedelsindustrin erfarenhet av felsökning, speciellt inom el och automation
Erfarenhet av förebyggande mekaniskt underhåll strukturerat arbetssätt och gillar att arbeta självständigt kan tala norska och engelska flytande, skriftligt och muntligt.
Mer info
Kontaktperson Svein Danielsen
Telefon +4792130555
Email Mejla Svein Danielsen
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.pro-pack.no/
Sista ansökningsdag 9 nov 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Från världsledande tillverkare, Pro-Pack AS levererar maskiner, utrustning och kompletta linjer till livsmedelsindustrin. Som totalleverantör har vi även folie, hölje, ingredienser, kryddor och tillsatser vilket ger en unik möjlighet att arbeta och påverka hela värdekedjan.
Vårt jobb är att vara innovativa, skapa tillväxt och värde för våra kunder.