Helikoptertekniker till Oslo Gardermoen

Helikoptertekniker till Oslo Gardermoen

Patria Helicopters AB står inför nya utmaningar och vi behöver därför etablera en personalstyrka i Oslo, Norge med 3st Helikoptertekniker

Patria Helicopters AB skall utföra Line & Base Maintenance på Norska Polisens helikoptrar, Leonardo Helicopters AW169.

Tjänstgöringsort är Oslo Gardermoen, men flyttar till Politiets nya beredskaps center på Taraldrud Sept 2020. Vårt mål är att förse våra kunder med underhållstjänster där de är verksamma. Resor och arbete på annan ort förekommer därför.

Som helikoptertekniker kommer du att arbeta med Line & Base Maintenance. Verksamheten i Oslo är i huvudsak att se till att operativa polishelikoptrar kontinuerligt finns tillgänglig för insats. Det dagliga arbetet är i huvudsak felsökning, åtgärdande av fel och mindre reparationer.

Arbetstiden är normalt 37,5 timmar per vecka. Det kommer att vara behov för en del on-call tjänstgöring några dagar varje månad. 3 Tekniker kommer att rotera på schemat.

Anställningsform: Fast anställning med 6 månaders provanställning.

Din ansökan tillsammans med ett personligt brev, CV och kopia på Part-66 Certifikat, skall vara oss tillhanda snarast dock senast 15Feb-2019, via rekryteringslänken: https://pm-careers.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=988

Ansökningar behandlas fortlöpande varefter de kommer in, därför kan du bli kallad till intervju innan ansökningstiden är slut.

Kvalifikationskrav:
Du som söker ska inneha certifikat/vara utbildad enligt EASA Part-66 med B1.3 och B2 certifikat helst med typkurs på Leonardo AW169, sök även om du inte har AW169 kursen, då vi kommer att utbilda rätt kandidat.

Andra typer som är meriterande och där vi bedriver underhållsverksamhet är AW139, AW189, A109, B429 och B412

Våra arbetsspråk är engelska och norska/svenska, vilket vi förutsätter att du behärskar dessa språken i tal och skrift.
Mer info
Kontaktperson Emil Olofsson
Telefon +47+46725039920
Område Akershus
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.patriahelicopters.com/
Sista ansökningsdag 21 feb (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Patria är en producent av livscykelstödtjänster och teknologilösningar inom försvars-, säkerhets- och flygteknikbranschen. Patria erbjuder sin personal mångsidiga och varierande arbetsuppgifter. Patria Helicopters AB utför underhåll av Airbus, Leonardo, Bell och Sikorsky helikoptrar. Vi är en EASA och FAA Part 145-godkänd organisation samt godkänd underhållsorganisation för Airbus, Leonardo och Bell Helicopters.