Brinner du för solenergi? Bli vår nya customer and installer support!

Brinner du för solenergi? Bli vår nya customer and installer support!

Otovo startade sin verksamhet i Norge 2016 och samma år blev företaget marknadsledande i försäljning av solceller till privata hem på den norska marknaden. Under 2018 startade vi vår lansering i Sverige och har sedan dess levererat över 2000 solcellsanläggningar. Detta gör oss till en av Nordens ledande leverantörer av solceller till villor och radhus. Vårt mål är att göra det enkelt för alla att producera grön, närproducerad energi.

Vi laddar nu för ytterligare växt och letar därför efter en driven lagspelare som brinner för solenergi och levererar resultat varje dag. Du kommer att få jobba i ett snabbt växande, välfinansierat företag med ambitiösa mål för internationell expansion. Du kommer i din roll att ge support och vägledning till våra kunder och installationspartners i den svenska marknaden. Nyutexaminerade uppmanas att ansöka.

Ansvarsområden

Som Customer & Installer support kommer du ha en fartfylld arbetsvardag med bland annat följande arbetsuppgifter:
 • Registrera, hantera och lösa inkommande supportärenden på daglig basis
 • Följa upp och hjälpa kunder som upplever problem med sina installationer
 • Samarbeta och följa upp installationspartners och hitta lösningar på tekniska problem
 • Hålla veckomöten med installationspartners för att diskutera och hitta lösningar på tekniska problem
 • Deltaga i förbättringsinitiativ samt processutveckling i supportavdelningen
Som vår nya kollega på supportavdelningen kommer du vara del av ett ungt team med drivna kollegor som delar en gemensam lidenskap för solenergi. Du kommer att hantera ett brett spektrum av ärenden som varierar från enklare ärenden till mera komplexa problem som kräver både teknisk insikt och medmänskliga egenskaper. Du som är i början av din karriär kan förvänta dig en brant lärningskurva i denna roll. Otovo erbjuder en omfattande upplärning inom arbetsuppgifterna från erfarna kollegor för att göra dig redo för utmaningarna du har framför dig. Du kommer också ha möjlighet att gå externa kurser och föreläsningar för att öka din kunskap om produkterna och branschen. I Otovo kommer du möta en stor variation av utmaningar och få stor grad av tillit från din ledare att självständigt hitta lösning på problemen du jobbar med. Vi har som mål att du ska kunna utvecklas och få nya utmaningar inom företaget och vi ger dig möjlighet att vara med och påverka din arbetsvardag.

Du rapporterar till Head of Operations och ingår som en del av Operations-teamet.

Krav

Du er en kandidat med en stark personlig motivation, integritet och öga för detaljer. Du har en utbildning inom ett tekniskt område. Om du har motsvarande arbetserfarenhet inom ett teknisk område kan det ersätta kravet om teknisk utbildning. Helst har du även erfarenhet av kundservice och/eller teknisk problemlösning. Du trivs när det är full fart. Du arbetar systematiskt och siktar alltid mot att leverera högsta kvalitet. Du har en intuitiv förståelse för prioritering och vet att det alltid är viktigt att hålla kunden nöjd och välinformerad.
 • Teknisk grad eller motsvarande erfarenhet från arbete inom ett tekniskt område
 • 0-3 års arbetserfarenhet
 • Solid problemlösningsförmåga, du är känd för att få saker gjort
 • God kommunikationsförmåga
 • Flytande i svenska, goda kunskaper i engelska
Vi värderar mångfald högt och erbjuder möjligheter för kandidater från olika bakgrunder.

Övrigt
 • Plats: Oslo city, alternativt Stockholm city
 • Vi har moderna kontorslokal med centralt läge, nära alla kommunikationer
 • Kompetitiv lön som matchar din erfarenhet
 • Förmånligt pensions- och försäkringsprogram
 • Optionsprogram för alla anställda
Vi behandlar ansökningar löpande, välkommen med din ansökan i dag!
Mer info
Kontaktperson Mari-Anna Staavi
Telefon +4799582794
Område Oslo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://otovo.no
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Otovo startade sin verksamhet i Norge i 2016. Samma år blev företaget marknadsledande i försäljning av solceller till privata hem på den norska marknaden. Under 2018 startade vi vår lansering i Sverige och har sedan dess levererat över 2000 installationer, vilket gör oss till en av Nordens ledande leverantörer av solceller till villor och radhus.

I dag har Otovo ca 50 anställda både i Norge och Sverige som jobbar med försäljning, projektledning och utveckling. Under 2019 har vi även öppnat kontor i Frankrike och Spanien. Alla våra anställda arbetar för att göra det enkelt för kunden att skaffa solceller till sitt tak och få tillgång till grön, närproducerad energi.