Elektriker till Oslo

Elektriker till Oslo

Vi söker utbildade elektriker med ECY-certifikat/BB1 och 2 års dokumenterad arbetserfarenhet efter erlagd lärlingstid. Du som söker bör behärska svenska i både tal och skrift, vara social, arbetsvillig och fungera väl i ett team. Kurser och certifikat såsom heta arbeten, liftkurs och dylikt är meriterande.

Vi erbjuder förmånliga lönevillkor med dagstraktamente samt reseersättning till och från Sverige, tjänstepension och yrkesskadeförsäkring. Vi erbjuder flexibla arbetstider, vanligen måndag-torsdag alternativt måndag-fredag, med viss möjlighet till rotation. Vi står för boende i möblerade lägenheter med internet, alternativt boende ersättning om du har eget boende. Vi hjälper självklart till med ansökan om skattekort och DSB-godkännande.

Vi söker montörer för omgående uppstart, tag kontakt - vi välkomnar din ansökan med CV.
Mer info
Kontaktperson Micke Hedberg
Telefon 0047 47232304
Email Mejla Micke Hedberg
Område Oslo
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mvelektro.no/
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MV Elektro AS är ett starkt växande bemanningsföretag i Norge. Våra samarbetspartners är väletablerade elektro entrepenörer med projekt mestadels i Oslo regionen. Vi är idag ca 55st fastanställda svenska elektriker ute på uppdrag och vi är ständigt på jakt efter nya duktiga Svenska elektriker! MV Elektro AS har huvudfokus på att leverera kvalitetspersonal!