Vi söker plockare till Norge!

Vi söker plockare till Norge!

Om tjänsten

Har du erfarenhet från lagerarbete och vill jobba i Norge? Då passar den här tjänsten dig perfekt!

Vi på Logent söker just nu efter erfarna lagerarbetare till en kund i Vestby, Norge, som ligger cirka 3 mil söder om Oslo. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka med truck och pick by voice. Du kommer att plocka mat och husshållsartiklar, stapla varor i burar/vagnar. Det är både torra varor samt kyl- och frysvaror.

Tjänsten är på heltid och det finns möjlighet till att arbeta såväl dagtid som två- och treskift.

Om kunden

Vår kund är marknadsledande inom sitt område, erbjuder mycket goda villkor och en bra arbetsmiljö.

Din profil

Önskade kvalifikationer
  • Erfarenhet från lager
  • Truckkort T1
  • Erfarenhet av pick by voice
  • Ordningssam, systematisk och med engagemang och förståelse för livsmedelssäkerhet
Personliga egenskaper
  • Målinriktad
  • God arbetsmoral
  • Flexibel
  • God kommunikationsförmåga
  • Måste behärska något nordiskt språk både muntligt och skriftligt
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.
Mer info
Område Akershus
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 1 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.