Är du svetsare och vill jobba i Norge?

Är du svetsare och vill jobba i Norge?

Om tjänsten

Är du TIG / Elektrod / MIG / MAG svetsare med kunskap om mekaniserad svetsning och vill arbeta i Norge passar denna tjänsten dig perfekt!

Vi på Logent söker just nu efter duktiga svetsare till en kund inom tillverkningsindustrin i Bergen, Norge. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av svetsning av rör och andra element i främst syrafast och rostfritt stål. Företaget levererar främst till sjöfartsnäringen och har strikta krav på att kvalitet och deadlines hålls.

Tjänsten är på heltid och det finns möjlighet till att arbeta tvåskift, dagsskift och kvällsskift. Man kommer också att ha möjlighet till flextid.

Om kunden

Kunden har en ökad efterfrågan på sina produkter, är i utveckling och har en stor orderingång. Deras produkter är av hög kvalitet och levereras över hela världen. De ligger i fräscha och fina lokarer med ett antal faciliteter för de anställda. Produktionsanläggningarna är av mycket hög standard, och maskin- och verktygsparker är av högsta kvalitet.

Din profil

Önskade kvalifikationer
 • Yrkesbevis eller minst 2 års erfarenhet i huvudsak TIG 141 / Elektroder 111, eventuellt MAG 135
 • Tidigare kunskap om mekaniserad svetsning / manipulatorer
 • God kommunikationsförmåga på ett skandinaviskt språk eller bra engelska
 • Certifikat på lastbil (T1-T4) och kran (G4 / G11)
 • Alla kandidater måste kunna presentera uppdaterat hälsointyg före idrifttagning.
 • Krav på erfarenhet - kandidater kommer att genomföra ett test på plats
Personliga egenskaper
 • Initiativ- och lösningsorienterad
 • God samarbets- och kommunikationsförmåga
 • Noggrann och intresserad av kvalitet
 • Positivt inställd
 • Bra arbetsförmåga
 • Positivt inställd till förändringar av t.ex. arbetsuppgifter
 • Hälso-, miljö- och säkerhetsmedveten
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.
Mer info
Område Sogn og Fjordane
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 1 apr (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.