Driven Platssjef/Selger till Kendrill Oslo

Driven Platssjef/Selger till Kendrill Oslo

Kendrill fortsätter att expandera och söker nu en driven platschef/säljare som vill vara med på en spännande resa i att driva och utveckla vår nya anläggning i Oslo!

Vad vi erbjuder dig:

Hos oss får du vara med på en spännande tillväxtresa. Här välkomnas du till en entreprenörsdriven miljö, där du får vara med och bygga upp något nytt från grunden - med stöttning från drivna och kompetenta kollegor i Sverige. Trivs du i ett bolag med korta beslutsvägar och stor frihet samt lockas av affärer och teknik? Är svaret ja, läs vidare nedan!

Om tjänsten:

Rollen är ny, bred och din att forma. Dina arbetsdagar blir varierade och kan bland annat innebära:
  • Kundmottagning
  • Kundbesök
  • Inledningsvis serva, tvätta och reparera maskiner
  • Marknadsföring och försäljning i regionen
  • Ledarskap
Då du kommer att ha det övergripande operationella ansvaret för Kendrills tillväxt i regionen kommer du att få möjlighet att sätta rutiner och hitta nya vägar för att skapa tillväxt och fler nöjda kunder.

Du kommer att vara vår första anställda i Oslo, men du kommer att ha kollegor i vårt systerbolag Work System som du delar lokal med. Vi siktar också på att anställa fler till ditt team i takt med att Osloregionen växer.

Rollen innebär därför på sikt även personalansvar där din roll blir att motivera, coacha och leda dina medarbetare till att bli ett effektivt team.

Din profil:

Vi tror att du har arbetat med någon typ av försäljning tidigare, kanske i en roll som fältsäljare, kundansvarig eller Account Manager? Det är meriterande om du även har arbetat inom bygg-, rivning- eller anläggningsbranschen tidigare, dock inget krav.

Som person är du nytänkande, resultatdriven och vågar ta initiativ. Du är en social relationsskapare som har lätt för att se och förstå kunders behov och tillsammans med ditt tekniska intresse, drivkraft och ditt strukturerade arbetssätt hittar du den bästa lösningen åt kunden.

Du har lätt för att samarbeta och kommunicera och gör detta obehindrat på norska. Har du även kunskaper i svenska ser vi detta som ett extra plus hos dig. Du rör dig vant i digitala kanaler och är trygg i Officepaketet. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Din ansökan:

Ansökan skickas till Rekryterings- och kompetenschef Matilda Björkegren på: matilda@northcastleab.com. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Ange följande referens när du ansöker: "Platschef Kendrill Oslo".

För mer information kring tjänsten kontakta Matilda Björkegren på 0735-371767, alt matilda@northcastleab.com.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Matilda Björkegren
Telefon +47+46735371767
Område Oslo
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.kendrill.se
Sista ansökningsdag 27 aug 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kendrill AB är ett entreprenöriellt bolag som hyr ut och säljer specialiserade maskiner & tillbehör till bygg- och anläggningsbranschen. Vi är sedan länge etablerade i Stockholm och har nyligen också slagit upp portarna i Göteborg. Kendrill har nyligen bytt ägare och nu börjar nu en expansiv fas där vi utökar både geografin och produktutbudet. Ett viktigt led i detta är få in en driven platschef som tar ansvar för vår tillväxtresa i Oslo.