Restaurant, service, bar, kök, kok, servering, hovmästare, souschef,

Restaurant, service, bar, kök, kok, servering, hovmästare, souschef,

Står du och stampar på samma ställe? Funderar du på nästa steg i livet? Vill du göra någonting nytt men vet inte vad?

Upplev Oslos sommarpuls på de hetaste turiststråket i huvudstaden.

Vi på restaurang Jamie Oliver's Italian på Aker brygge söker nya härliga människor till vår familj. Har du erfarenhet inom kök, servis eller bar? Perfekt!

Restaurangen erbjuder en god, trygg miljö, topp sevice och god mat av hög kvalité. Vi samarbetar alla i besättningen för att få ihop alla pusselbitar varje dag och är måna om att det sker i en trevlig arbetsmiljö.

Denna sommaren blir en upplevelse att minnas för livet!

"Good food for everyone, no matter what" – Jamie Oliver.

Vi söker Kokkar, Bartenders och servitörer med erfarenhet. Är du intresserad av att bara arbeta extra eller 100% så har vi alla typer att konterakt att erbjuda. Skulle du vilja stanna kvar efter sommaren så finns det möjligheter för det också.

Akerbrygge är en pulserande plats och vi søker stresståliga glada personer som vill leverera den bästa servicen med engagemang och proffisinalitet. Arbets dagen varierar och ingen dag är lik den andra.
Våra öppetider är,
Kök: 11,00-23,00 & Bar: 11,00-00,30.
Mer info
Email Mejla Jamie´s Italian
Område Oslo
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Kock & Kökspersonal, Bartender
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jamieoliver.com/italian/norway/
Sista ansökningsdag 20 apr 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Restaurangen har 170 sittplattser inne och 220 ute på vår nyrenoverade uteservering. Jamie's italian är ett frencheise konsept som startades av Jamie Oliver tillsammans med hans vän och mentor Gennaro 2008. Det finns nu i 60 länder och vår restaurant är den största och första i Norge.

*** Vi står inte för boende. Boende är dock väldigt lätt att hitta i Oslo. Oslo är fullt av lägenheter och olika kollektivn som man lätt finner på finn.no , hybel.no eller facebook grupper som Svenskar i Oslo.