Svensktalande Kundrådgivare til norsk bank

Svensktalande Kundrådgivare til norsk bank

Efter lyckade lanseringar i både Norge och Finland, har nu Instabank startat arbetet med att gå in i den svenska marknaden.
Vi skall nu anställa två personer till vårt svenska kundcenter. Genom att komma in i en tidig fas av projektet får kandidaterna vara med att påverka våra produkter och drift i Sverige. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer vara varierande. De består bland annat av behandling av lånesöknader, kreditbedömningar, betalningar och generell kundservice över telefon, mail och chat. Kundcentret är 'navet' i våran bank och det förväntas att du kan samarbeta med alla andra avdelingar, så som risk, marketing och så vidare.
Det er viktigt att du behärskar svenska väldigt väl både i tal och skrift.
Det är bra om du har bakgrund från bank eller finans med inriktning mot privatmarknaden, samt relevant utbildning. Annan relevant bakgrund kan kompensera för saknad av utbildning.
Mer info
Kontaktperson Christian Mork
Telefon +4793072433
Område Oslo
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.instabank.no
Sista ansökningsdag 8 okt (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Instabank grundades i 2016 och är en heldigital bank med verksamhet både i Norge och Finland. Huvudprodukterna är lån och sparkonto men banken växer också inom säljfinansiering. Bankens huvudsakliga ambition är att skapa en snabb och enkel kundupplevelse. Efter starten för två år sedan har banken slagit alla sina säljmål och förväntar framöver fortsatt stor växt. Instabank har per idag 28 anställda och sitter i nya lokaler på Skøyen i Oslo.