Resande gastekniker

Resande gastekniker

Företaget vi söker åt är kända för sitt goda rykte och för de nöjdaste kunderna i branschen. Önskar du också att vara en del av deras team? Sök idag!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som gastekniker kommer du att arbeta i olika projekt runt om i Norge. Projekten som du ska arbeta med kommer att vara på medicinska instutitioner som till exempel sjukhus och andra vårdinrättningar. Här ska du som gastekniker arbeta med både nya installationer och med underhåll av befintliga medicinska gasanläggningar. Du kommer att ha en varierad arbetsdag och du får räkna med skiftande arbetstider.

Din profil

Vi letar efter dig som brinner för ditt område och som har en stor vilja att lära dig mer. Det är också viktigt för dig av att leverera hög kvalitet och god service.
Skallkrav:
  • Du är certifierad svetsare, och gärna erfarenhet i branschen
  • Du behärskar Norsk eller Engelsk både skriftligt och muntligt
  • Du har körkort B
Meriterande:
  • Svetscertifikat 13485
  • Gascertifikat 13385
Om du inte har det så kommer företaget hjälpa till med kurser.

Villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Norge
Lön: Fastlön
Start: Enligt överenskommelse
Urval sker löpande, tveka därför inte på att skicka in din ansökan redan idag! Välkommen till Framtiden!
Mer info
Område Oslo
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en ledande leverantör av projekt och service innanför el, rör och ventilation. Totalt har företaget 11 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. I Norge har de över 60 avdelningar och över 3000 anställda.
Denna aktuella avdelningen levererar installationer och underhåll av anläggningar för medicinska gaser till sjukhus och andra vårdinrättningar. Avdelningen består av projektledare och gastekniker som har ett bra samarbete och stor tillit till varandra

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.