Sälj- & Marknadsansvarig till SkittFiske.se

Sälj- & Marknadsansvarig till SkittFiske.se

Har du ambitionen, intresset, vinnarinställningen som krävs att utveckla ett varumärke och ta Skitt Fiske till nya höjder i Sverige? Har du erfarenhet av e-commerce, möjlighet att veckopendla till Norge och dessutom älskar allt som har med fiske att göra?

... Då kan du vara helt rätt person för denna tjänst.

När du är på väg ut på en härlig fisketur i Norge önskar dina vänner dig "Skitt Fiske" i syfte att önska dig god fiskelycka!

Till skillnad från vad många tror är alltså Skitt Fiske en lyckohälsning. Såklart då att ett av Nordens största e-handelssällskap inom fiske, jakt och friluftsliv heter Skitt Fiske.

Nu vill Norge lansera och starta god fiskelycka för hela Sverige genom e-handelssiten SkittFiske.se. Därav söker vi en sälj- & marknadsansvarig för Skitt Fiskes Sverigesite.

Skitt Fiske driver i dag nätbutikerna skittfiske.no, skittfiske.se och skittjakt.no. De bedriver sin verksamhet i Sandefjord där de tillhandahåller sitt lager och butik. Skitt Fiske startade i sin nuvarande form i september 2005 med visionen om att bli den största e-handelns leverantören av fiskeutrustning i Skandinavien. Idag bedriver de en av Nordens största e-handelssite inom sin nisch.

Om tjänsten
Tjänsten som sälj- och marknadsansvarig i Sverige går ut på att tillsammans med ledningen av Skitt Fiske utveckla och säkerställa Skitt Fiskes expansion och självklara plats på den svenska marknaden. Att vidareutveckla bolagets strategi i Sverige och få e-handelssiten att växa på samma sätt som den gör i Norge.

Till att börja med kommer uppgifterna handla om att få grundstrukturen på plats för att sedan utveckla och bygga varumärke, strategi och positionering.

Exempel på arbetsuppgifter är
 • Ansvara, analysera och utveckla säljkampanjer för den svenska marknaden
 • Utveckla Sverigesiten med säljande innehåll, produkttexter och video
 • Övervaka och analysera konkurrentmarknaden
 • Utveckla strategisk, taktiskt och konkurrensmässig prissättning
 • Utifrån marknadsanalys identifiera kända aktörer inom fiskbranschen i syfte att knyta goda relationer och utveckla gynnande samarbeten
 • Delta och skapa smart marknadsföring genom till exempel mässor/event/aktiviteter knytet till sportfiske
 • Stötta och bidra med utveckling till den norska avdelningen i stort som smått
Vi söker dig som
 • Har minst en kandidatexamen inom marknadsföring eller försäljning
 • Har goda kunskaper och genuint intresse av fiskbranschen
 • Har minst två års erfarenhet från e-handelsbranschen
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal som skrift
 • Goda kunskaper inom Officepaketet
För att trivas och lyckas i denna roll behöver du förstå att du kommer arbeta från grunden, "hands on", med den svenska e-handelssiten gällande exempelvis översättning, produkttexter och struktur gällande innehåll. När strukturen är på plats kan du fortsätta det strategiska arbetet med tillväxt, utveckling, försäljning och markandföring.

Du förväntas ha hög närvaro i Sandefjord där Skitt Fiskes huvudkontor och lager är placerat. Om du till och med kan tänka dig att flytta till Sandefjord ser företaget detta som en stor bonus.

Exempel på kompetenser vi ser är extra viktiga för att lyckas i rollen är
 • Kommunikativ i tal och skrift
 • Självständig med hög ambition och eget driv
 • Strategisk
 • Prestigelös och tar ansvar för att arbetsuppgifterna blir genomförda
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid tillsvidare med en inledande provanställning.
Lön: Marknadsmässig.
Placering: Sandefjord. Möjlighet att pendla från Sverige enligt överenskommelse.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vid frågor kontakta elisabeth.hernberger@egmont.se
Mer info
Område Vestfold
Yrkesroll Data & IT, Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 dec 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Egmont Publishing publishes more than 700 magazines in 30 countries. Besides the core business, Egmont Publishing is building up new growth areas within both marketing services and e-commerce. Egmont Publishing is a part of Egmont - a leading media group in the Nordic region. Egmont is responsible for Nordisk Film and TV 2 in Norway as well as a commercial foundation which generated revenue amounting to EUR 1.5 billion in 2017. We donate EUR 13 million a year to help improve the lives of children and young people. We bring stories to life.