Teknisk säljkonsult till Otovo i Oslo!

Teknisk säljkonsult till Otovo i Oslo!

Vill du jobba i ett ambitiöst företag som gör världen till en bättre plats? Då vill vi gärna prata med dig.

Information om uppdraget

Vi söker efter en målinriktad teknisk säljkonsult, som brinner för att skapa bra kundupplevelser och har intresse för förnybar energi. Du kommer att jobba i en av de snabbaste växande industrier i världen, i ett företag som har ett mål att bli störst i Europa på leverans av solcellsanläggningar till privata hem.
Vi på Otovo bygger en plattform där hundratals av installatörer av förnybar energi lägger in sina produkter, priser och täckningsområden. Vi hjälper installatörerna med att lyckas, och använder deras erfarenhet så att vi kan erbjuda installationstjänster till människor som önskar att producera egen ren och närproducerad el. Kunderna får de bästa priserna från lokala installatörer med högsta kvalitet, som alla jobbar efter Otovos höga standard.

På Otovo är vi ca 140 anställda fördelat på Norge, Sverige, Spanien, Frankrike, Italien och Polen. Som teknisk konsult är du en viktig del i ett ungt team sin delar en gemensam passion för solenergi, klimat och teknologi.

Otovo erbjuder
 • En engagerad och social arbetsmiljö med kontor mitt i Oslo sentrum
 • Upplärningsprogram om försälningsprocessen, solcellsindustrin och teknologi
 • Grundlön plus provision och bonus
Arbetsuppgifter

Din viktigaste uppgift kommer vara att hjälpa privatkunder på den svenska marknaden med rådgivning om vilka fördelar solenergi ger, både för deras privata ekonomi och vår planet. Du kommer att skräddarsy solcellslösningar efter kundens behov, med starka kommunikationsegenskaper som ditt viktigaste verktyg.

Vi söker dig som
 • Erfaren med försäljning -B2B, B2C, stand eller telefonförsäljning
 • Utbildning på gymnasienivå - helst inom försäljning/ marknadsföring
 • Kunskap om solenergi är önskat, men inget krav- du kommer att få bra upplärning
Du...
 • pratar flytande svenska
 • har bra kommunikationsegenskaper
 • trivs med att jobba i team
 • jobbar efter goda resultat, men tänker alltid kvalitet framför kvantitet
 • är nyfiken och tycker det är kul att dela din kunskap
- tar utmaningar på rak arm
Mer info
Område Oslo
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se