Recman söker svensktalande it-support!

Recman söker svensktalande it-support!

Har du nyligen fullfört en högre utbildning inom IT och vill bli en del av Recruitment Managers IT-support? De söker nu en ny svensktalande kollega som önskar vara mittpunkten i ett mindre företag i stor växt.

Information om uppdraget

Academic Work söker en svensktalande IT-supportkonsult till Recruitment Manager AS ett ungt miljö som brinner för att driva och utveckla marknadens kanske mest moderna IT-plattform för HR-branschen. Hos Recruitment Manager kommer du bli en del av ett mindre team i ett mindre företag med härlig arbetskultur som sätter teamet först. De har nu en spännande expanderingsfas framför sig och behöver en ny kollega till supportavdelningen för att fortsätta resan vidare. Är du personen vi ser efter?

Som IT-supportkonsult har du möjlighet att bli en del av kärnan till Recruitment Manager och hantera allt från A till Ö. Din arbetsdag kommer präglas av varierade arbetsuppgifter där du kommer utgöra den centrala punkten och ansiktet utåt gentemot kunder. En stor del av din dag kommer även bestå av samarbete med interna konsulter och utvecklare. Du kommer få en grundlig upplärningsperiod innan du med självständighet hanterar kunders dagliga utmaningar. Om du önskar finns det även många möjligheter att vidareutvecklas i rollen och få ytterligare ansvar.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande, bland annat ett urval av följande:
 • Support mot existerande kunder
 • Besvara och dokumentera ärenden som inkommer på telefon och mail
 • Teknisk problemlösning
 • Utveckla stöddokument genom att skriva artiklar och beskriva nya funktioner
 • Intern kommunikation
 • Testning av nya funktioner respektive utveckling
Vi söker dig som
 • Har minimum högskole- eller universitetsutbildning, med fördel är nyutbildad inom IT. Avsaknad utbildning inom IT kan kompenseras genom att visa till IT-relaterade projekt
 • Har god teknisk förståelse
 • Är den i familjen, vänskapskretsen eller skolan som hanterar IT-relaterade frågor
 • Kommunicerar bra muntligt och skriftligt på både svenska och engelska. Detta på grund av mängden kontakt med svenska och engelska kunder
 • Förstår det norska språket gott
Vi sätter pris på ditt intresse inom IT och teknologi, men lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tillsammans med din förståelse för området är du trevlig och pålitlig. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du tycker om att ha ett starkt fokus på kundservice då du är kärnan att lösa kunders utmaningar och frågor. Som person är du mycket ansvarsfull och tycker om att samarbeta med dina kollegor för att lösa kunders dagliga utmaningar.

Övrig information
 • Uppstart: Snarast, eller efter överenskommelse
 • Placering: Oslo
 • Omfattning: Bemanning 6 månader
Med utgångspunkt i den kortare ansökningsperioden kommer vi genomföra urvalet löpande, någonting som innebär att vi selekterar och bjuder in kandidater till intervju fortlöpande. Detta kan också betyda att vi tar ner annonsen och stoppar urvalsprocessen när rollen är tillsatt. Vår rekommendation är därför att du skickar in en ansökan så snart som möjligt. Att ansöka hos oss tar mindre än 2 minuter.

Vi tar inte emot ansökningar via mail, men har du specifika frågor kring rollen besvaras dessa på teknologi@academicwork.no under kontorstiden. Du får häri gärna uppge Annons-ID för att vi enklare ska kunna hjälpa dig.
Mer info
Område Oslo
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitment Manager AS driver och utvecklar marknadens kanske mest moderna IT-plattform för HR-branschen. De har varit etablerade sedan 2013 och systemet används dagligen av flertalet ledande företag inom bemanning, rekrytering och HR samt totalt flera tusen användare. Recruitment Manager är en grunder-bedrift där de som driver företaget själva har byggt upp allt sten för sten.