PayEx söker begåvade utvecklare på frontend!

PayEx söker begåvade utvecklare på frontend!

Vill du arbeta i ett spännande företag som belönar makt och ansträngning? Vill du bli ännu bättre i frontend utveckling? Läs sedan vidare!

Information om uppdraget

PayEx är den största aktören i betalningslösningar och utveckla moderna och effektiva lösningar för internet, mobil och fysisk handel. Oavsett om du är i hörnet butiken, beställa kläder via Internet eller få en faktura med posten, har du säkert sett logotyp - PayEx sina tjänster finns överallt och har en stor inverkan på din vardag.

Som nyanställd utvecklare på PayEx ger dig tillgång till din egen personliga teknisk mentor. De tror på learning by doing, och mentor finns för stöd, hjälp och på annat sätt vad det skulle vara. Det är din drivkraft och dina intressen som är avgörande för din PayEx karriär. Om du vill utveckla ledande dina kunskaper och bli Tech Lead, som arbetar som en generalist eller kanske specialisera sig på ett visst område? Allt är på plats för att du ska kunna ta chansen att växa i den riktning du vill ha. I PayEx finns ett stort fokus på ny teknik, kompetenshöjning och kreativitet.

Arbetsuppgifter

För Payex, letar vi nu efter 2 knäppa frontend-utvecklare! Teamet kommer du att vara en del av, räknar 10 kompetenta medarbetare idag, men ser fram emot flera kolleger i laget.

På PayEx kommer du att vara en del av en stark teknisk professionell miljö, bestående av en IT-avdelning på 60 anställda, uppdelad i 7 självgående lag. Du kommer att bidra till att utveckla både interna lösningar och lösningar som skapar värde för PayEx kunder. Bland annat vill du arbeta med:
  • Design, ny utveckling och testning av nya lösningar för kunder
  • Kontinuerlig utveckling av "Min sida" för Payex kunder
  • Lös utmaningar och uppgifter över lag och serviceområden
Till den här frontändpositionen letar vi efter dig som har erfarenhet av JavaScript, helst med React och Angular som ramverk. Vet du också att Vue är mitt i blixten!

Nämnde vi PayEx Innovation Day? En dag i månaden ger alla i IT-avdelningen total frihet att arbeta med precis vad de vill! Detta bidrar till kontinuerlig kompetenshöjning och är viktigt för att leverera önskad kvalitet samtidigt som du känner dig utvecklad!

För oss i teamet är PayEx Innovation Day-striden viktig. Faktum är att du får spela på jobbet här. Vi är glada att visa dig vad som har gjorts med kollegor efteråt, och det hjälper oss att hålla oss uppdaterade och lära oss nya saker. Ibland implementeras även vad vi har gjort i vardagen, och det är ganska coolt - Thomas, utvecklar på laget.

Vi söker dig som
  • Har genomgått IT-utbildning på universitet eller högskola
  • Kan visa erfarenhet i frontendutveckling (studier / hobby / arbete)
Det finns inget krav på yrkeserfarenhet, men om du har projekt som du har arbetat med under studier eller på fritiden, skulle vi vilja höra om detta. Vad som är viktigt är dock vem du är som person! Vi söker dig som är ansvarig, strukturerad och en lagspelare. Du är utåtriktad och engagerad och har en stark motivation för att utveckla bra lösningar. Dessutom är du nyfiken på att testa ny teknik och lära dig som en person.

Other:
  • Start: Efter överenskommelse
  • Arbetsplats: King Street 6, Oslo centrum
- Ansökningsfrist: 20 juni, men sökande utvärderas kontinuerligt något som kan innebära att vi avslutar processen så fort vi hittar rätt person. Skicka därför in din ansökan idag om du är intresserad!
Mer info
Område Oslo
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PayEx är ett helägt dotterbolag till Swedbank, och grundades på Gotland 1972 med ett uppdrag att hjälpa företag med fakturering, så att de kunde fokusera på sin kärnverksamhet. Idag är de en av Skandinaviens ledande betalningslösningar, med ett särskilt fokus på Sverige, Norge, Danmark och Finland, och med kunder i flera europeiska länder. PayEx hanterar betalningar och möter kunder där de vill betala, oavsett kanal eller betalningsmetod.