Vägarbetare till Nordmaling

Vägarbetare till Nordmaling

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en vägarbetare till driftområde Umeå Södra med placering i Nordmaling. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora företagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som vägarbetare
Till vårt driftområde Umeå Södra med placering i Nordmaling söker vi nu en vägarbetare som i första hand kommer att arbeta med modernt vägunderhåll. Det innebär att du måste vara intresserad och öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du kommer i första hand att arbeta med förekommande drift- och underhållsarbeten inom driftområdet, med det kan också bli aktuellt att arbeta med mindre mark- och anläggningsentreprenader. Utöver detta så utför vi också väginspektioner för att upptäcka eventuella brister i vägnätet och genomföra åtgärder - allt för att skapa trygga och säkra vägar för våra medborgare. I tjänsten ingår det också att ha beredskapstjänstgöring enligt fastställt schema.

Vem är du?
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet från drift- och underhåll av vägar och/eller mark- och anläggningsentreprenader. C-körkort och bra kunskaper i svenska är ett krav och har du också YKB-bevis och förarbevis för hjullastare är det meriterande. Datorvana och kunskaper om andra digitala hjälpmedel är också ett extra plus.

Som person känner du ansvar för dina arbetsuppgifter samt är öppen och flexibel för förändring och nya arbetssätt. Du vill ständigt utvecklas och har lätt för att ta självständiga beslut i det dagliga arbetet. Du värdesätter och bidrar till en god stämning på arbetsplatsen och värnar om en bra arbetsmiljö med hög säkerhet.

En del av något större
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Varför Svevia?
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta och det är lätt att göra sin röst hörd. Samtidigt blir du en del av en praktisk verklighet och ett företag där konkreta resultat skapas med rykande asfaltmaskiner, stora snöplogar och tonvis med armeringsjärn och betong. Med ditt yrkeskunnande kan du göra skillnad på vägen. Och vi sätter alltid säkerheten först – både med omtanke om din egen arbetsmiljö och andras trygghet.

Tillsammans får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår platschef Sanna Olsson på telefon 070-317 68 39. Våra fackliga företrädare når du via vår växel på telefon 08-404 10 00.

Ansök via nedanstående länk. Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 29 maj 2022.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.
Mer info
Område Nordmaling
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.svevia.se/
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren