Hoppa till innehåll
Ansök nu
Svetsare till SMP Parts AB

Inledning
SMP Parts är en ledande tillverkare av tiltrotatorer och skopor till entreprenadmaskiner som är väldigt omtyckt i branschen för deras höga kvalitet och robusta konstruktion.

Produktionen i Ilsbo består idag av In-leverans, Plåtavdelning, Svets- och skärandeavdelning, måleri, montering och ut-leverans.

Som svetsare blir du en viktig del av produktionen och ditt hantverk kommer i allra högsta grad bidra till den kvalitetskänsla kunden får från produkten.

Tjänsten
Som svetsare hos SMP Parts kommer du att ingå i ett arbetslag med högt till tak. Vi söker efter dig som betraktar dig som yrkesstolt och strävar efter att lämna ifrån dig produkter så som du själv skulle vilja ha dom om du vore kund.

SMP Parts utfärdar svetslicenser internt vilket gör att du ej behöver ha giltiga licenser till en början.
Även om detta är ett plus i ansökningsförfarandet.
Avrapportering och tillverkningsorderhantering i Monitor.

Arbetet:

- MIG/MAG svetsning
- 2-skift (förmiddag/eftermiddag)

För att lyckas i rollen ser vi att du bör ha:
- Svetsvana
- Industriell bakgrund eller utbildning
- Truckkort A, B

Meriterande är det om du har erfarenhet av:
- Monitor

Du blir anställd hos SMP Parts från första arbetsdag.

Tillträde omgående.

I den här rekryteringen tar vi hjälp av Hälsinglands Rekrytering, frågor hänvisas till ansvarig rekryterare Simon Lindqvist, 076-800 11 09 eller simon.lindqvist@halsinglandsrekrytering.se

Har du inget CV men vill ansöka om tjänsten?
Ring Simon för en avstämning så tar vi det därifrån, 0768001109

Urval sker löpande, ansök redan idag!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 okt. 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SMP Parts har ett stort utbud av högkvalitativa produkter, framtagna för att klara tuffa nordiska markförhållanden. Våra produkter är byggda för att hålla länge och tillverkningen följer den höga kvalitetsstandard som gäller i Norden. För att möta marknadens behov av allt högre prestanda, säkerhet och livslängd hos produkterna, lägger vi mycket kraft och resurser på produktutveckling och konstruktion. Produkterna är utvecklade med stort fokus på flexibilitet och säkerhet i låsningar och grepp. Det gör att du snabbt och säkert kan växla mellan olika arbetsmoment och redskap. Utöver ett stort standardsortiment erbjuder vi även specialtillverkade produkter, tillverkade för att passa en specifik maskin eller ett speciellt arbetsmoment.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare