Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Ledande produktionstekniker i en tillväxtresa

Ansök nu

Är du en erfaren produktionstekniker som är redo att delta i en spännande tillväxtresa med betydande möjligheter till utmaningar i din roll? På SMP Parts erbjuds du chansen att aktivt bidra med din kompetens och erfarenhet inom produktion!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SMP Parts.

Om företaget

SMP Parts har ett stort utbud av högkvalitativa produkter för grävmaskiner vilka alla är framtagna för att klara de tuffa nordiska markförhållandena. Produkterna har en lång livslängd och tillverkningen följer Nordens höga kvalitetsstandard. På SMP Parts egen fabrik i Ilsbo sker både design och produktion. Här arbetar de aktivt med att utveckla nya produkter som säkerställer att maskinförarna ute på fältet ska känna sig trygga med att maskinen alltid får det bästa som marknaden har att erbjuda.

För att möta marknadens behov av allt högre prestanda, säkerhet och livslängd hos produkterna lägger företaget mycket kraft och resurser på produktutveckling och konstruktion. Produkterna är utvecklade med stort fokus på flexibilitet och säkerhet i låsningar och grepp. Detta gör att användaren snabbt och säkert kan växla mellan olika arbetsmoment och redskap. Utöver ett stort standardsortiment erbjuder de även specialtillverkade produkter, tillverkade för att passa en specifik maskin eller ett speciellt arbetsmoment.

Arbetsuppgifter

I rollen som produktionstekniker inom monteringen är ditt primära fokus att förbättra säkerheten och optimera anläggningens verksamhet tillsammans med övrig personal. Du strävar efter att höja kvaliteten och främja en effektiv monteringsprocess genom att etablera rutiner och introducera idéer som kan bland annat bidra till reducerade stopptider.

Här arbetar du med att utforma och utveckla flöden och tillverkningsmetoder för montering av tiltrotatorer. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår bland annat produktanpassning av nya produkter, framtagning av arbetsinstruktioner, balansering av produktionslinjer samt genomförande av investeringar och förbättringsprojekt. Arbetet sker med ständig fokus på reducerade tillverkningskostnad, hög kvalitet och god ergonomi. Du ser över och framför förslag till inköp och gör beställningar av fixturer, verktyg och lyfthjälpmedel för att förbättra säkerhet, kvalitet, flexibilitet, miljö och produktivitet.

För rätt person kan flera spännande utmaningar erbjudas internt, bland annat möjligheten till perosnalansvar och att vara delaktig i implementeringen av fler fabriker utomlands.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:
* Skapa hållbara och kvalitativa lösningar för monteringspersonal och produkter till kunder
* Ta fram monteringsmetoder och instruktioner för produkterna
* Samarbete med personal på andra avdelningar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gedigen erfarenhet av montering och/eller produktionsteknik
* Gedigen erfarenhet inom industriproduktion
* Erfarenhet av säkerhetsarbete, riskanalyser och förbättringsprojekt
* Erfarenhet av kvalitets- och produktionssystem
* Obehindrade kunskaper i engelska i tal och skrift, svenska är meriterande
* Akademisk utbildning inom området är meriterande

Vi söker dig som är nyfiken och motiveras av att starta och driva projekt framåt. Du är en person som ser till att saker blir genomförda och är inte rädd för att ta egna initiativ för att uppnå goda resultat. Du stimuleras av att förbättra rutiner och processer samt uppskattar en roll där du ges möjligheten att bidra med dina tankar och idéer. Dessutom är du detaljinriktad och värdesätter noggrannhet, du är en person som fullföljer uppgifter på ett grundligt sätt och ser till att ingenting lämnas ogjort. Slutligen ser vi framför oss att du blir motiverad av utmaningar och anstränger dig för att kunna leverera bästa möjliga lösning!

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Ilsbo
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 nov. 2023 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare