Medarbetare till kofotstillverkningen

Medarbetare till kofotstillverkningen

Just nu söker vi en medarbetare med fokus på kofotsmålning med rotation ut i övrig kofotstillverkning. Vår kofotsmålning görs manuellt med pensel. Är det något för dig? Du bör gilla att arbeta med kroppen. Det är också ett plus om du är van vid att hantera industriella maskiner. Arbetet är stundtals tungt men lättas upp av den goda stämningen.

Kollektivavtal med IF Metall.

Kvalifikationer
Grundläggande gymnasieutbildning. Verkstadsutbildning är önskvärt men inte ett krav. Gärna erfarenhet av manuellt arbete med maskiner och verktyg. Vi ser gärna sökande med arbetslivserfarenhet på industriföretag. Som person är du uthållig, noggrann och kvalitetsmedveten. Du gillar lagkänslan och att du och dina medarbetare arbetar tillsammans i ett team. Vi tror att du gillar regelbundna arbetsuppgifter där du är tålmodig och sätter ett stort värde på grundligt genomfört arbete.

Kofotstillverkning kräver hård fysisk ansträngning och därför ställer vi höga krav på din hälsa och kondition, hälsoundersökning kan komma att bli aktuellt.

Ansök senast 5/5, urval sker löpande.

Skicka din ansökan med ett enkelt personligt brev och ditt
CV till info@svedbrosmide.se
Mer info
Kontaktperson Jonny Mohlén
Telefon 0652-20380
Email Mejla Jonny Mohlén
Område Nordanstig
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.svedbrosmide.se
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svedbro Smide har tillverkat handsmidda kofotar i snart 80 år och verksamheten genomsyras av bred kunskap och känsla för kvalitet.

I smedjan smids kofotarna för hand med traditionella smidespressar. I slipen grov- och finslipas kofotarna också för hand för att sedan gå vidare till härdning, målning och paketering. Att arbeta som kofotstillverkare är en tradition och ett hantverk som vi på Svedbro Smide är stolta över.

Läs mer om oss på www.svedbrosmide.se