Svetsare till SMP

Svetsare till SMP

Dina arbetsuppgifter

Är du teknikintresserad och har erfarenhet och/eller utbildning inom svets?
Vi söker dig som är Svetsare, erfaren eller nyutbildad.
Du ska ha en positiv inställning, stort engagemang och en vilja att fortsätta utvecklas i ett spännande företag med snabb utveckling. Du kommer att arbeta med tillverkning av utrustning och redskap för grävmaskiner och grävlastare.

Tillträde beräknas till slutet av augusti. Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av oss på Clockwork som konsult och vara uthyrd till SMP på heltid de första månaderna. För rätt person finns möjlighet till anställning hos SMP efter hyrtiden.

Arbetstider: 2-skift.

Din profil

Vi söker dig som har god teknisk förståelse och ett brinnande intresse för att arbeta i verkstadsmiljö, du har en svetsutbildning MIG/MAG och gärna några års arbetslivserfarenhet från verkstadsindustrin.
Som person är du ansvarstagande, prestigelös och villig att lära dig nya saker. Hos oss är det viktigt att varje medarbetare är med och bidrar till en god stämning och bra laganda.

Dina svetskunskaper väger tungt i urvalet men vi lägger också stort fokus på dina personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav. Uppge i din ansökan om du har truck- och/eller traverskort då det är meriterande.

Ansökan

SMP samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering och hänvisar frågor om tjänsten till Olof Westling per mail på: olof.westling@clwork.se
Ansök via www.clockworkpersonal.se senast 15 augusti.
Mer info
Område Nordanstig
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SMP Parts är en av Sveriges ledande tillverkare av utrustning och redskap för grävmaskiner och grävlastare. Vi är stolta över att tillverka produkter och lösningar av högsta tänkbara kvalitet och våra processer följer de högsta gällande kvalitets- och säkerhetsstandarderna i branschen. SMP Parts är ett kundorienterat företag med stort fokus på att möta kundens behov. Genom att anpassa våra produkter kan vi hitta en optimal lösning för varje kunds specifika utmaning eller uppgift. Vi har över 100 anställda. De flesta arbetar på fabriken i Ilsbo, Sverige, övriga är anställda på dotterbolagen i Norge, Tyskland och Finland. Vi har återförsäljare i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, England, USA och Benelux-länderna. All utveckling och tillverkning utförs på huvudkontoret och i fabriken i Ilsbo i Sverige.