SMP Parts söker en teknisk support

SMP Parts söker en teknisk support

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk support jobbar du nära konstruktionsavdelningen och våra produktionstekniker. Dina arbetsuppgifter består till stor del av att besvara tekniska frågor per telefon gällande SMP´s tiltrotatorer samt det nya f.o.c-systemet.

Du kommer också att åka ut och träffa kunder och vara teknisk support på plats samt ansvara över att löpande hålla dig uppdaterad om våra produkter.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att montera/meka och goda kunskaper om hydraulik och mekanik. Du har erfarenhet av SMP´s, eller likvärdiga, produkter samt ritningsläsning.

Du är en person som är tekniskt intresserad, har lätt för att ta människor och är lösningsorienterad med kunden i fokus.

Du kan med fördel ha arbetat som reservdelssäljare inom samma bransch, montör, mekaniker eller maskinförare tidigare.

Rollen kräver att du har goda kunskaper i svenska och engelska då du kommer att ha vissa internationella kontakter, samt B-körkort och tillgång till egen bil.

Övrig information

Sista ansökningsdag är 31/10. Vi läser ansökningar och genomför intervjuer löpande under processen och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag.
Sök jobbet på konsultia.se

Konsultia genomför denna rekrytering på uppdrag av SMP Parts.

Frågor angående tjänsten besvaras av Frida Forsman, 070-517 26 10 eller frida@konsultia.se.
Mer info
Kontaktperson Frida Forsman
Telefon 0705172610
Område Nordanstig
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Konsultia AB
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SMP Parts har haft en god tillväxt de senaste åren och växer inom samtliga produktsegment vilket ökar behovet av support för våra kunder. Därför behöver vi nu förstärka organisationen med en teknisk support.

SMP är en av Sveriges ledande tillverkare av utrustning och redskap för grävmaskiner och grävlastare. Vi har ett av Sveriges största utbud av högkvalitativa produkter, framtagna för att klara tuffa nordiska markförhållanden med djup tjäle och kallt klimat. Sedan 1980 har SMP Parts utvecklat och tillverkat utrustning till alla fabrikat av grävmaskiner och storlekar.

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.