Säljare

Säljare

SMP PARTS ÄR I EN EXPANSIV FAS OCH VI REKRYTERAR NU EN SÄLJARE

Vi söker en säljare till vårt tajta team i Ilsbo, Nordanstigs kommun. Vi söker en engagerad säljare med ambitioner att växa och utvecklas tillsammans med företaget.

PROFIL
Dina arbetsuppgifter kommer att vara att ge säljstöd till våra återförsäljare, ta emot order från kund, lämna genomtänkta offerter samt att stundtals besöka våra återförsäljare inom norra Sverige och ad-ministrera dessa i affärssystemet Monitor. Du kommer alltså vara stationerad huvudsakligen i Ilsbo men även agera säljare fysiskt på plats ute i landet.

För att lyckas i denna roll behöver du vara utåtriktad och målmedveten, både individuellt och som del av ett team. Som person är du strukturerad, effektiv, ansvarsfull och bra på att hålla många bollar i luf-ten samtidigt för att uppnå resultat. Du är hjälpsam och lyhörd samtidigt som du arbetar systematiskt mot ditt mål. Du gillar nya utmaningar och har möjlighet att hitta nya lösningar för dig själv och ditt team när behov uppstår.

Vi tror att den vi söker är en person har erfarenhet från service och försäljning sedan tidigare, gärna av produkter inom entreprenad/fordonssektorn. Flertal av våra kunder/leverantörer är stationerade utomlands är det oerhört viktigt att du behärskar engelska språket väl samt har en god känsla hur man bemöter en kund med största servicen och engagemanget.
Du är serviceinriktad, har god teknisk förståelse, är drivande, social och engagerad.

KRAV
Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
B-körkort.

ÖVRIG INFORMATION
Behovet gäller omgående och är en tillsvidareanställning.
Urval och intervjuer sker löpande, ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-07-12. Placeringsort för tjänsten är på huvudkontoret i Ilsbo.

ANSÖKAN
Ansökan skickas till rekrytering@smpparts.com
Mer info
Kontaktperson Clara Söderberg
Telefon 0705506853
Email Mejla Clara Söderberg
Område Nordanstig
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.smpparts.com
Sista ansökningsdag 12 juli 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SMP Parts grundades 1980, men hantverkstraditionen företaget bygger på sträcker sig över hundra år bakåt i tiden.
Idag är SMP en av Sveriges ledande tillverkare av utrustning och redskap för entreprenadmaskiner och företaget har över 100 anställda, varav de flesta arbetar på fabriken i Ilsbo. Företaget har dotterbolag i Norge och Tyskland samt flertalet samarbetspartners världen över.
På SMP Parts ska du känna dig trygg och respekterad, oavsett bakgrund, etnicitet, kön, sexuell läggning, religion eller politisk åsikt. Vi verkar i en traditionellt mansdominerad bransch vilket medför vissa utmaningar att jämna ut könsfördelningen, men vi ser det som en stark tillgång för en verksamhet att ha en jämn fördelning mellan könen, och det är något vi strävar efter.