SMP PARTS ÄR I EN EXPANSIV FAS OCH VI REKRYTERAR NU MONTÖRER
Vill du vara med i ett växande företag? Just nu expanderar vi på SMP Parts och vill ha fler drivna medarbetare till vårt team.

Är du en snabblärd person som trivs med att arbeta praktiskt?
Då är SMP Parts rätt plats för dig att utvecklas vidare på!
Du kommer huvudsakligen att arbeta med montering och utveckling av våra tiltrotatorer, snabbfästen samt med slutprov av tillverkade produkter. Du kommer därför behöva kunna behärska ett flertal arbetsmoment där vi arbetar med flertal olika komponenter och material.

Vi ser att du som person har god teknisk förståelse samt tillsammans med oss på SMP vill jobba fram gedigna processer samt standardiseringar av våra monteringar och produkter. Arbetet ställer därför höga krav på flexibilitet samt noggrannhet.

ERFARENHETER
  • Montering
  • Hydraulik
  • Elektronik
  • Felsökning
  • Tester och kontroller
Erfarenhet av montöryrket sedan tidigare är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så som flexibilitet och noggrannhet. Våra montörer jobbar både självständigt samt i grupp.

PROFIL
Vi behöver dig som är en lagspelare, vågar ta för dig och kan driva arbetet framåt på ett målinriktat sätt. Du är självgående, kvalitetsmedveten, tar egna initiativ och ser till att slutföra saker i tid.
Gruppen är i dagsläget 17 personer, där det även finns lagerarbetare,
Skiftgång kommer implanteras senare, då gäller 2-skift. Vi har både dagtid samt 2-skift.
Som person är du flexibel, montering av tiltrotarorer, snabbfästen, slutprovning av produkter.
Jobbar både enskilt självständigt men har stor hjälp av gruppen.

MERITERANDE
  • Vana i affärssystemet Monitor
  • Erfarenhet av montering sedan tidigare är meriterande, gärna ett år.
Mer info
Kontaktperson Emil Ekman
Telefon 0650-46 90 08
Email Mejla Emil Ekman
Område Nordanstig
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.smpparts.com
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SMP grundades 1980, men hantverkstraditionen företaget bygger på sträcker sig över hundra år bakåt i tiden. Idag är SMP en av
Sveriges ledande tillverkare av utrustning och redskap för entreprenadmaskiner och företaget har över 100 anställda, varav de flesta arbetar på fabriken i Ilsbo.
Företaget har dotterbolag i Norge och Tyskland samt flertalet samarbetspartners världen över.
På SMP Parts ska du känna dig trygg och respekterad, oavsett bakgrund, etnicitet, kön, sexuell läggning, religion eller politisk åsikt. Vi verkar i en traditionellt mansdominerad bransch vilket medför vissa utmaningar att jämna ut könsfördelningen, men vi ser det som en stark tillgång för en verksamhet att ha en jämn fördelning mellan könen, och det är något vi strävar efter.