Logistiker, Lager & Leveransansvarig

Logistiker, Lager & Leveransansvarig

SMP PARTS ÄR I EN EXPANSIV FAS OCH VI REKRYTERAR NU EN LOGISTIKER, LAGER & LEVERANSANSVARIG
Vill du bli en del av ett företag där möjligheterna är stora? Är du en lagerarbetare, logistiker, planerare, teamledare eller skiftledare med goda ledaregenskaper? Har du hög arbetsmoral, drivs av möjligheten att prestera på topp och brinner för logistik? Vill du arbeta i ett glatt gäng och visa vad du går för?

Vill du leda samtidigt som du är en i gänget? Kan du tänka dig jobba i en framtidsbransch, i ett mindre men starkt växande företag som förstår vikten av varje medarbetare? Då är detta jobb för dig!

OM ROLLEN
Som Logistiker, lager- och leveransansvarig kommer du att ha det övergripande ansvaret för lagret och leveransen samtidigt som du jobbar sida vid sida med dina kollegor.
Arbetsuppgifterna innebär logistik- och orderplanering, utleveranser, godskontroll utgående gods, inventering, personalansvar, kontakt med speditörer, kundkontakter.

Du har full koll på allt som händer på lagret och förstår vikten av att vara närvarande i det dagliga arbetet.
Vidare driver du aktivt förbättrings-och utvecklingsarbeten av arbetssätt och processer.

Du stöttar övriga organisationen i logistik och leveransfrågor, dagliga kontakter med övriga funktioner inom företaget. Teamet består idag av fem medarbetare din närmaste chef är logistikchefen, din roll är extremt viktigt för företaget fortsatta utveckling.

ROLLEN INNEBÄR ÄVEN:
  • Logistik- och leveransplanering
  • Utleveranser, kontakt med speditörer och kunder
  • Inventeringar
  • Kvalitetssäkra godset i lagret men även att leveranssäkra godset
OM DIG
Du är tekniskt intresserad och har relevant utbildning, gärna inom logistik/produktion/arbetsledning och några års arbetslivserfarenhet inom logistik/lager. För att lyckas måste du vara en tydlig ledare, gilla att ha ordning och reda och trivas med att arbeta operativt. Du är plikttrogen, prestigelös, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har en förmåga att få människor att arbeta för teamets gemensamma framgång.
Du har god datorvana gärna i ERP systemet Monitor och vill ha roligt på jobbet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

ANSÖKAN
Ansökan med CV och personligt brev skickas till rekrytering@smpparts.com senast 2022-08-15.
Vi går igenom ansökningar löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Clara Söderberg
Telefon 0650-39 21 45
Email Mejla Clara Söderberg
Område Nordanstig
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.smpparts.com
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SMP grundades 1980, men hantverkstraditionen företaget bygger på sträcker sig över hundra år bakåt i tiden.
Idag är SMP en av Sveriges ledande tillverkare av utrustning och redskap för entreprenadmaskiner och företaget har över 100 anställda, varav de flesta arbetar på fabriken i Ilsbo. Företaget har dotterbolag i Norge och Tyskland samt flertalet samarbetspartners världen över.
På SMP Parts ska du känna dig trygg och respekterad, oavsett bakgrund, etnicitet, kön, sexuell läggning, religion eller politisk åsikt. Vi verkar i en traditionellt mansdominerad bransch vilket medför vissa utmaningar att jämna ut könsfördelningen, men vi ser det som en stark tillgång för en verksamhet att ha en jämn fördelning mellan könen, och det är något vi strävar efter.