Industriarbetare till SMP Parts

Industriarbetare till SMP Parts

Dina arbetsuppgifter

I fabriken tillverkas, lackeras och monteras SMP's produkter. Hos oss arbetar:
  • Maskinoperatörer inom skärande bearbetning
  • CNC-operatörer
  • Svetsare/robotsvetsare
  • Industrilackerare
  • Montörer
  • Lagerpersonal/truckförare
Din profil

SMP behöver just nu förstärka med svetsare och CNC-operatörer. Har du kompetens och erfarenhet som matchar deras behov? Sök jobbet och ladda upp CV och personligt brev där du berättar mer om dig själv och dina erfarenheter.

Tidigare erfarenhet krävs, men vid urvalet lägger vi också stor vikt vid personlighet och vi vill att du som söker har en positiv inställning, är noggrann i ditt arbetssätt samt har ett högt kvalitetstänk. Du är flexibel och har lätt för att arbeta både enskilt såväl som i grupp.

Vårt mål är att alla våra anställda jobbar utifrån Konsultias värdegrund som innebär att vara engagerad, ta eget ansvar, fokusera på kunden och ha kul på jobbet.

Övrig information

Behovet av svetsare gäller omgående och sträcker sig i första hand till slutet av september, beroende på orderingång kan tjänsten komma att förlängas. Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av oss på Konsultia och vara uthyrd till kundföretaget. Beroende på tjänst kan skiftgång förekomma.

Vi ser gärna att även du som är jobbsökande inom SMP's övriga avdelningar skickar in din ansökan på den här annonsen. Ett kommande behov kan snabbt uppstå.

B-körkort är ett krav. Både truck- och traverskort är meriterande och för vissa tjänster är det ett krav.

Tjänsterna tillsätts löpande, så skicka in din ansökan idag via vår hemsida www.konsultia.se

För frågor kontakta Frida Forsman 070-517 26 10 eller frida@konsultia.se
Mer info
Kontaktperson Frida Forsman
Telefon 070-517 26 10
Område Nordanstig
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Konsultia AB
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SMP Parts har över 100 anställda. De flesta arbetar på fabriken i Ilsbo i Nordanstigs kommun, drygt 1,5 mil utanför Hudiksvall. Vi är inne i en väldigt expansiv fas och nu söker vi mer personal!

SMP Parts är en av Sveriges ledande tillverkare av utrustning och redskap för grävmaskiner och grävlastare. Vi har ett av Sveriges största utbud av högkvalitativa produkter, framtagna för att klara tuffa nordiska markförhållanden med djup tjäle och kallt klimat. Sedan 1980 har SMP Parts utvecklat och tillverkat utrustning till alla fabrikat av grävmaskiner och storlekar.

Med över 30 års erfarenhet har SMP den kunskap och expertis som krävs för att kunna konstruera och utveckla lösningar som verkligen gör skillnad.

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se