Mekaniker till Plyfa

Mekaniker till Plyfa

Dina arbetsuppgifter

I denna tjänst kommer du att ansvara för reparationer och underhåll i hela produktionslinan. Arbetsuppgifterna består av både förebyggande och avhjälpande underhåll, felsökning och reparation av maskiner på anläggningen samt kontakt med leverantörer gällande felanmälan och att åtgärda dem. Mekaniker går antingen dagtid eller skift och har beredskap.

Din profil

De personliga egenskaperna är viktiga. För att passa i denna roll ser vi dig som har en positiv attityd, en stark drivkraft och stort engagemang. Du har lätt för att lära, är noggrann och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är en problemlösare och van att ta stort ansvar. Du är prestigelös och delar gärna med dig av din kunskap och dina idéer för att bidra till den fortsatta utvecklingen.

Kvalifikationer:
  • Gymnasieutbildning med inriktning mot industri eller motsvarande yrkeserfarenhet.
  • Några års erfarenhet som mekaniker inom industri är meriterande
  • Erfarenhet av svets och/eller svarv är meriterande
  • Truckkort och "Heta Arbeten" är meriterande.
  • Språk: Svenska (krav) Engelska (meriterande)
  • B-körkort är ett krav.
Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Patric Andersson på 073-351 27 43 eller maila patric.andersson@clwork.se
Skicka in din ansökan via www.clockworkpersonal.se
Sista ansökningsdag 2020-11-08. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så välkommen med din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Patric Andersson
Telefon 073-3512743
Område Nordanstig
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Plyfa Plywood AB är en privatägd fanerindustri med cirka 100 anställda och förser stora delar av Europas parkettindustri med högkvalitativ granfaner till parkettgolv. Fabriken ligger i Hassela, mitt i vackra Hälsingland där råvaran är som bäst! Företaget fortsätter att investera löpande och är väl rustad inför framtiden.
Plyfa har i snart ett sekel varit bygden trogen. Generationer av invånare och skogsägare har haft sin försörjning säkrad genom fabriken. Hundratals människor har varit delaktig i företagets utveckling från en liten bysåg till en industri som idag har en modern teknik, hög kompetens och kunder över hela världen.