Elektriker till Plyfa

Elektriker till Plyfa

Dina arbetsuppgifter

Som industrielektriker kommer du att få arbeta med underhåll, service och reparationer av Plyfas maskinpark. Du deltar också i projekt vid nyinstallationer av maskiner. Plyfa erbjuder dig ett varierande arbete med möjlighet till fortbildning inom olika områden. Vi använder oss av AM underhållssystem och arbetar i bl.a. Siemens styrsystem.

Din profil

Plyfa söker dig som har relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet inom elteknik. Du har ett par års arbetslivserfarenhet inom liknande arbete, gärna inom industrin och automation. Det är meriterande om du är kunnig inom ritningsläsning och har förståelse för PLC-programmering men det är inget krav. Dina personliga egenskaper är av största vikt. Du arbetar självständigt, tar ett stort ansvar men har samtidigt inga problem att jobba i grupp med kollegor, beroende på arbetsuppgifter. Du är prestigelös och delar gärna med dig av din kunskap och dina idéer för att bidra till den fortsatta utvecklingen. Skiftarbete och beredskap förekommer men i första hand dagtid.

Kvalifikationer
  • Gymnasieutbildning med inriktning mot industri eller motsvarande yrkeserfarenhet.
  • Några års erfarenhet som elektriker inom industri är meriterande
  • Erfarenhet PLC programmering är meriterande
  • Språk: Svenska (krav) Engelska (meriterande)
Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Patric Andersson på 073-351 27 43 eller maila patric.andersson@clwork.se
Skicka in din ansökan via www.clockworkpersonal.se
Sista ansökningsdag 2020-11-08, Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så välkommen med din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Patric Andersson
Telefon 073-3512743
Område Nordanstig
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Plyfa Plywood AB är en privatägd fanerindustri med cirka 100 anställda och förser stora delar av Europas parkettindustri med högkvalitativ granfaner till parkettgolv. Fabriken ligger i Hassela, mitt i vackra Hälsingland där råvaran är som bäst! Företaget fortsätter att investera löpande och är väl rustad inför framtiden.
Plyfa har i snart ett sekel varit bygden trogen. Generationer av invånare och skogsägare har haft sin försörjning säkrad genom fabriken. Hundratals människor har varit delaktig i företagets utveckling från en liten bysåg till en industri som idag har en modern teknik, hög kompetens och kunder över hela världen.