Om tjänsten
Som Platschef på Gränsfors Bruk är det du som leder och utvecklar den dagliga verksamheten. Du initierar förbättringar och säkerställer att beslutade aktiviteter genomförs. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du för att driva verksamheten utifrån produktivitet, arbetsmiljö och trivsel.

Du förväntas utveckla en hög förståelse och insikt i dina medarbetares arbetsuppgifter vilket gör att du kan understödja och utveckla samtliga processer på både kort och lång sikt. Självklart axlar du också vardagliga utmaningar som gör arbetet levande och omväxlande.

Ditt ansvar blir att driva företaget långsiktigt och sunt när det gäller ledarskap, produktion, sälj och marknadsföring och övriga stödfunktioner. Huvudfokus kommer att ligga på ledarskap och produktion.

Kvalifikationer
Du har bred erfarenhet från att arbeta i ett produkt-producerande företag i ledande befattning. Du bör ha minst fem års dokumenterad ledarerfarenhet med personalansvar. Tyngdpunkten i din kompetens ska vara att utveckla och driva en produktion. Du ska vidare ha god förståelse och erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Du känner dig bekväm att använda både svenska och engelska i det dagliga arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Urval sker löpande, vänta därför inte med din ansökan.
Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!
Mer info
Område Nordanstig
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.min-byra.se
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gränsfors Bruk AB har i över 100 år byggt upp en verksamhet kring tillverkning av handsmidda yxor och yxkunskap, med fokus på kvalitet och miljöansvar. Idag arbetar 32 personer med tillverkning och försäljning. 80 procent av produktionen exporteras till ett 30-tal länder. Erfarenheten och skickligheten hos den enskilda medarbetaren är avgörande för kvalitén och känslan i yxorna. Varje yxa signeras med smedens initialer som ett kvalitetssigill och en garanti. Företaget ligger i byn Gränsfors i norra Hälsingland, cirka 10 kilometer väster om E4, mellan Hudiksvall och Sundsvall. Smedjan ligger mitt i byn och du kan höra det rytmiska dunkandet när du närmar dig.