Färskvaruansvarig Coop Hassela

Färskvaruansvarig Coop Hassela

Vi söker en butikssäljare med förmåga att sprida matglädje!

Vi söker dig som har stort intresse för mat, en positiv inställning, en servicekänsla utöver det vanliga samt brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundmöte.

Vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, är flexibel och klarar tempoväxlingar, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje. Du kommer att vara delaktig i butikens drift och ha varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock och kassaarbete.

I din roll som ansvarig för färskvaror har du även till uppgift att:
  • Erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning alla dagar i veckan
  • Skapa merförsäljning och inspirera kunden genom en välplanerad avdelning
  • Arbeta aktivt för att minska förstörelse och svinn samt se till att avdelningen har tydliga rutiner
  • Orderansvarig
  • Ansvara för kvalitetsarbete och egenkontroll avseende livsmedelssäkerhet
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som föregås av en provanställning. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna kommer variera och innebära kvälls- och helgarbete.

Tidigare erfarenhet från färskvaror är ett plus och ha arbetat med kvalitetssäkring och egenkontroll är meriterande.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta butikschef Magnus Lindeborg på tfn: 010-747 51 91.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV senast den 23 oktober 2022. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök redan idag via coopmitt.se
Mer info
Område Nordanstig
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 okt 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.