Ekonomiassistent till Harsco Metals i Norberg

Ekonomiassistent till Harsco Metals i Norberg

Är du redo för nästa utmaning? Trivs du att arbeta med bokföring och redovisning? Vill du arbeta i ett internationellt och globalt företag? Då är tjänsten som ekonomiassistent hos Harsco Metals något för dig!

Om tjänsten
Harsco Metals Sweden ingår i en global koncern och är ett dotterbolag till amerikanska Harsco Corporation. Som ekonomiassistent hos Harsco Metals Sweden kommer du att arbeta på plats på det svenska huvudkontoret som är stationerat i Norberg. I din roll som ekonomiassistent kommer du att sköta den löpande bokföringen och redovisningen. Du kommer i detta att hantera:
 • In- och utbetalningar
 • Fakturering
 • Leverantörsreskontra
 • Avstämningar
 • Månadsbokslut
 • Momsredovisning
Som ekonomiassistent hos oss på Harsco Metals kommer du att ingå i ett väl sammansvetsat team där det finns stor öppenhet och nära till skratt. Du kommer vara en viktig del av teamet och utöver det dagliga löpande arbetet kommer du också att vid behov stötta och hjälpa kollegorna i arbetsgruppen med andra förekommande administrativa uppgifter. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start under våren. För rätt person kommer tjänsten att övergå till en anställning hos Harsco Metals Sweden AB.

Om dig
För att trivas i denna roll och för att klara av de dagliga arbetsuppgifterna ser vi gärna att du har utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Din tidigare erfarenhet av arbete inom bokföring och redovisning ger dig en nödvändig insikt i det dagliga arbetet. Det här är ett jobb för dig som är noggrann och ordningsam, ansvarsfull, strukturerad och som trivs med ett administrativt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
 • Tidigare erfarenhet redovisning och löpande bokföring
 • Flytande engelska och svenska i både tal och skrift
 • Grundläggande kunskap i Officepaketet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos Harsco Corporation.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
 • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
 • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
 • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve på Adecco på tfn: 023-70 55 96, ulrika.struve@adecco.se eller Natalia Kowalewska på tfn: 0223-652053, Natalia.Kowalewska@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Bokföring, redovisning, ekonomiassistent, Addeco, Harsco Metals
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Norberg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.