Produktionsledare till Strängbetong – Forssellstrappan i Norberg

Produktionsledare till Strängbetong – Forssellstrappan i Norberg

Om företaget

Strängbetong i Norberg söker nu dig som vill vara med på vår framtida resa!
På fabriken i Norberg tillverkas sedan 1926 prefabricerade betongtrappor färdiga för montering hos kund. Den dominerande produkten utgörs av trappor och vilplaner med terrazzobeläggning som består av pigmenterad betong med framslipad ballast.
Vi söker dig som vill ta ansvar för ett av våra produktionsavsnitt, produktion för vårt segment svängda och raka trappor. Du kommer att leda en grupp på ca 30 medarbetare.

Om tjänsten

Som Hallchef på Strängbetong kommer du leda produktionen på din avdelning. Du ansvarar också för arbetsmiljö, kvalitet, planering, produktivitet och förbättringsarbete inom dessa områden. Detta för att säkerställa att vår fabrik rör sig mot våra uppsatta mål samtidigt som vi klarar av våra dagliga leveranser. Till din hjälp har du förutom personalen dina kollegor, planerare och förstemän. I rollen krävs att du har ett stabilt ledarskap med förmåga att sätta upp en tydlig riktning för din enhet och att kunna coacha dina medarbetare mot de uppsatta målen. Vi är just nu i en implementeringsfas av CODE, vilket är vårt arbetssätt enligt LEAN. En viktig del är att leda och utveckla detta tillsammans med övriga delar av verksamheten.

Vi söker

Du har antingen teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande kunskap grundad på branscherfarenhet samt relevant arbetslivserfarenhet. Du behöver ha ett stort engagemang, vara en god ledare och ha förmåga att se lösningar snarare än problem. Du trivs med att ta eget ansvar och drivs av att tillsammans med din grupp åstadkomma resultat och utveckla verksamheten. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i liknande roll samt har kunskaper men framförallt intresse av LEAN production och förändringsarbete.

Vi erbjuder

Vi som arbetar på Strängbetong är måna om varandra. Vi är engagerade proffs som är ärliga och agerar affärsmässigt. Vi värdesätter nyfikenhet, lär oss ständigt nya saker och fokuserar på utveckling. En trygg och säker arbetsmiljö prioriteras där vi ställer krav på delaktighet och ett personligt ansvar.

Hos oss arbetar cirka 1100 personer inom olika arbetsområden - allt från försäljning och konstruktion till produktion och montage. Att jobba hos oss på Strängbetong innebär att arbeta i ett företag med möjligheter att utvecklas och att få både små och stora utmaningar. Du får jobba i ett företag med närhet till besluten, möjlighet att påverka och där gemenskapen är stark.

Om du vill bli en nyckelspelare i en organisation med höga ambitioner och stark framåtanda så ser vi fram emot att få med dig i vårt team!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/Heltid/ Norberg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

I denna rekrytering samarbetar vi med Lernia Bemanning AB. Tjänsten är en hyrrekrytering där du inledningsvis blir anställd hos Lernia för att sedan gå över till anställning hos AB Strängbetong. Lernia tillämpar löpande urval, tjänsterna kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, Skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Andersson 072-254 15 39.

Vi ser fram emot din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Norberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 apr 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.