AB Karl Hedin Karbenning söker Key Account Manager

AB Karl Hedin Karbenning söker Key Account Manager

Dina arbetsuppgifter

Till sågverket i Karbenning rekryterar vi nu en Key Account Manager. I rollen hos AB Karl Hedin kommer du tillsammans med kollegor arbeta med försäljning till den svenska byggmarknaden samt till den europeiska träindustrin. Du brinner för nya affärsmöjligheter och skapar kundanpassade lösningar som genererar tillväxt för både AB Karl Hedin och kunderna. Du kommer ha en koordinerande funktion där arbetet består av både administrativa och säljfokuserade arbetsuppgifter. I de administrativa arbetsuppgifterna ingår bl.a. att skapa prislistor, hantera statistik samt även viss leveransbevakning. Rollen är perfekt för dig som vill lära dig branschen från grunden och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Tjänstgöringsort är Karbenning.

Din profil

För att lyckas och bli framgångsrik i rollen har du ett affärstänk och är driven i ditt arbetssätt. Du är en lösningsorienterad person som utstrålar öppenhet och som trivs allra bäst tillsammans med andra människor. För att passa i rollen ser vi att du har minst ett par års erfarenhet av producerande industri och tycker om att ha "många bollar i luften" samtidigt som du värdesätter struktur. Vidare är du kommunikativ med god förmåga att skapa och bibehålla goda kontakter, både internt och externt.

Vi förutsätter att du har B-körkort, datavana samt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
Har du erfarenhet av träbranschen och/eller liknande arbete ser vi det som meriterande.

AB Karl Hedin samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg via mail: anna.eriksson.viberg@clwork.se eller tfn: 0733-51 27 65. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför via www.clockworkpersonal.se snarast möjligt, dock senast den 28 oktober.
Mer info
Kontaktperson Anna Eriksson Viberg
Telefon 0733512765
Område Norberg
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Karl Hedin är en familjeägd trähandelskoncern med ca 1000 anställda och en omsättning på knappt 4,5 miljarder kronor. Det gör AB Karl Hedin till en av Sveriges ledande privatägda träkoncerner och det är vi stolta över. Vi vill stå för trygghet, lokal närvaro, hög kvalitet, kompetent personal och brett utbud. Och vi blir lika stolta varje gång våra kunder bekräftar det. Sågverket i Karbenning är idag AB Karl Hedins största sågverk helt inriktat mot förädlade produkter mot den svenska byggbranschen samt svensk emballageindustri. Huvuddelen av de sågade produkterna vidareförädlas i form av hyvling och målning.