Hoppa till innehåll

EBS Operatör

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Antal tjänster
5
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi operatörer till vår kund i Gyttorp med start från augusti!

Är du intresserad av att bli en del av en framstående global organisation som leder innovation och utveckling inom gruv- och infrastruktursektorn? Är du en person som trivs i ett högt tempo och tar dig an utmaningen att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt? Här är din chans att vara med och bidra till framtidens produktion som operatör i vår kunds nya EBS-montering.

Just nu finns en spännande möjlighet för 5 ambitiösa och erfarna operatörer att bli en del av den nya EBS-monteringen i Gyttorp. Välkommen att ansöka redan idag!

Uppdraget är på 6-12 månader, därefter löper god chans till anställning hos kund.


Att arbeta som konsult hos randstad är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt cv.

Ansvarsområden

Som EBS-operatör kommer individen att hantera produkter från inkommande material till färdig produkt. Rollen innefattar montering, operatörsunderhåll, omställningar, felsökning och förbättringsarbete. Det är av stor vikt att personen har en god förståelse för säkerhet, kvalitet, produktion och underhåll samt en önskan att bidra till förbättringar inom avdelningen. Vi söker en kandidat som är företagsam och noggrann i sitt arbete, har god samarbetsförmåga och är skicklig på att kommunicera.


Arbetsplatsen erbjuder en mångsidig och samarbetsvillig kultur som främjar relationer och lärande mellan globala och lokala team. Den främjar en kultur av mångfald och inkludering med lika möjligheter överallt där kunden verkar.

Kvalifikationer

  • Teknisk kompetens och ett intresse av att lära nytt
  • Erfarenhet av att jobba som operatör, gärna inom tillverkningsindustrin
  • Flexibilitet och god samarbetsförmåga
  • Kunna arbeta både självständigt och i grupp
  • Noggrannhet och ordningssinne
  • God datavana (arbete i SAP är meriterande)

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se