Hoppa till innehåll
Orica logotyp

SHES-specialist till Orica!

Ansök nu
Brinner du för att säkerställa en säker, hälsosam och miljöansvarig arbetsplats? Vill du dessutom jobba i ett globalt företag som är världsledande inom sin bransch? Ta då vara på chansen att bli en del av Oricas SHES-team! Varmt välkommen med din ansökan, löpande urval sker.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Oricas räkning en SHES-specialist. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Orica.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Oricas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Att arbeta i ett globalt företag med lokal förankring
  • Utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över
  • En nyckelroll i företaget som innebär mycket eget ansvar och en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och nya utmaningar
Arbetsuppgifter
Som SHES-specialist kommer du aktivt driva och tillhandahålla expertis för att genomföra ständiga förbättringar inom arbetsplatsens hälsa, säkerhet och miljöfrågor. Du kommer vara en del av Oricas SHES-team i Gyttorp och bidra till ett bredare team över hela Europa.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Att övervaka juridiska och regulatoriska krav, trender och att utveckla svar efter behov.
  • Stödja verksamheten med att implementera och integrera SHES-processer och program i den dagliga verksamheten.
Vi söker dig som: har ingenjörs-eller naturvetenskaplig examen (grund- eller forskarutbildning) inom områden relaterade till SHES. Du har praktisk erfarenhet av att arbeta med SHES, gärna inom tillverknings- eller tung industri. Vidare har du erfarenhet av säkerhets- och hälsoföreskrifter, riskhantering och säkerhetssystem. Du har god kunskap i både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som SHES-specialist hos Orica. Som person är du kommunikativ och trygg i att jobba över landsgränser. Vidare är du lösningsorienterad och innovativ som arbetar aktivt för att driva förändring och förbättring i alla led i organisationen.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gyttorp
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Orica logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 mars 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Orica är en av världens ledande leverantörer av gruv- och infrastrukturlösningar. Från produktion och leverans av sprängämnen, sprängsystem, gruvkemikalier och geoteknisk övervakning till våra banbrytande digitala lösningar och omfattande utbud av tjänster mobiliserar vi jordens resurser på ett hållbart sätt.