Bulkoperatör till laddservice hos SSE Sverige AB i Nora

Bulkoperatör till laddservice hos SSE Sverige AB i Nora

Är du driven, serviceorienterad och gillar att hugga in fysiskt i ditt arbete? Trivs du med att ta ett stort ansvar och arbeta ute på fältet? SSE Sverige förstärker nu laget och söker efter en flexibel, kund- och lösningsfokuserad medarbetare till teamet. Vill du vara en viktig spelare i ett företag som är i framkant i sin bransch, då är detta rätt tjänst för dig!

Tjänstebeskrivning och erbjudande

SSE Sverige tillverkar, marknadsför och levererar civila sprängmedel inom Sverige. Tjänsten som bulkoperatör inom laddservice innebär att du kommer att arbeta ute på fält på uppdrag från våra kunder. Du kommer att tillsammans med kollegorna leverera och genomföra laddning av sprängmedel på olika arbetsplatser, som bergtäkter och vindkraftsprojekt.

Dina arbetsuppgifter omfattar allt från:
  • planering
  • förberedelse
  • transport
  • laddning
  • återställning
  • städning av utrustning och arbetsplats
Arbetet innebär även rapportering och förberedande faktureringsunderlag. Vidare är ditt ansvar all hantering av material och komponenter kring laddfordon och underhåll.

Hos SSE Sverige erbjuds du möjligheten till en utmanande långsiktig roll, med stort ansvarstagande och möjligheter till personlig utveckling.

Personprofil

Det är meriterande, men inte ett krav att du arbetat inom branschen tidigare. Det viktigaste är att du är rätt person för SSE Sverige och att du har rätt personliga egenskaper som krävs för rollen. Du är den i sociala sammanhang som inte tvekar att stötta och hjälpa till där det behövs, är flexibel och vill alltid göra ditt bästa. Vi söker efter dig som vill komma till en roll där du får ta ett stort ansvar. Arbetet sker utomhus i alla väder och årstider, därför tror vi att du trivs med att vara ute i naturen och är fysiskt aktiv. Vidare är du praktiskt lagd och har intresse för fordon och annan utrustning.

Anställningen utgår från Nora men ditt arbetsområde är i hela Sverige. Det innebär att resdagar är en del i din arbetsvardag och arbetet kräver ofta övernattning intill arbetsplatsen.

Det är ett krav att du har B-körkort, meriterande om du har C-körkort.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Nora, Örebro

PerformIQ, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om sse sverige ab

SSE Sverige AB tillverkar, marknadsför och levererar civila sprängmedel till infrastruktur- och anläggningsprojekt i Sverige.
SSE Sverige AB ingår i koncernen Solciété Suisse Explosifs (SSE), en av Europas största och ledande leverantörer av civila sprängmedel, till bygg- och gruvindustrin. Koncernen har idag dotterbolag i åtta europeiska länder och sysselsätter idag cirka 600 personer. SSE grundades i Schweiz och har sitt huvudsäte i Brig.

Läs gärna mer på hemsidan: www.sse-sverige.se

Sökord: bulkservice, servicemedarbetare, bulkoperatör, operatör, laddoperatör, salva
Mer info
Område Nora
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.