Montör på deltid till Orica Sweden

Vi söker nu en montör på deltid till vår attraktiva kund Orica Sweden strax utanför Örebro. Skulle du beskriva dig som engagerad och trivs i arbeten som kan vara både högt och lågt? Har du även god svenska och engelska liksom en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%? Då har vi en tjänst för dig! Randstad letar nu efter en montör på deltid till vår attraktiva kund Orica Sweden utanför Örebro. Låter detta som en tjänst för dig? Då ser vi fram emot en kaffe och ett samtal ihop med dig!

Omfattning:
Deltid 5 skift, måndag-söndag. Start enligt överenskommelse och med uppdragslängd fram tills 1 oktober (eventuell chans till förlängning). Du förväntas vara flexibel och kunna arbeta minst 2 pass i veckan.

Arbetsbeskrivning
Här välkomnas du till ett stort industriområde strax utanför Örebro. Orica arbetar med att tillverka sprängmedel till bland annat gruvindustrin och oljeindustrin. På arbetsplatsen jobbar du i en industrimiljö tillsammans med många trevliga kollegor. Du kan enkelt ta dig till arbetsplatsen med kollektivtrafik.


Exempel på dina arbetsuppgifter:
  • Packa färdigmonterade sprängkapslar i påsar och kartong som kommer på ett band från stora automatmaskiner.
  • Stötta dina kollegor genom att genomföra kvalitetskontroller av färdiga produkter liksom fylla på råmaterial.
Kvalifikationer

Här behöver du:
  • God svenska samt engelska i såväl tal som skrift.
  • God datorvana.
  • Annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% (exempelvis studier eller annat arbete).
  • B-körkort och tillgång till egen bil.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person tror vi att du är samarbetsvillig och kommunikativ samt har en positiv inställning till arbetet. Trivs du även i fysiska arbeten och kan hantera tunga lyft? Här är det viktigt att du även är noggrann och tar hänsyn till säkerhetsreglerna som finns för arbetsplatsen. Låter detta som en tjänst för dig? Då kommer du bli en mycket uppskattad kollega hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-06-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Anna Dahl | anna.dahl@randstad.se |
Mer info
Område Nora
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 16 juli (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.