Key Account Manager med stort affärssinne till Drillcon Scandinavia AB

Key Account Manager med stort affärssinne till Drillcon Scandinavia AB

Poolia söker för rekrytering till Drillcon Scandinavia en driven och handlingskraftig Key Account Manager för affärsområdet Construction & Infrastructure. Din marknad är fokuserad på Skandinavien men på sikt även Europa.

Vill du vara med på en spännande resa och få en central roll i bolagets fortsatta tillväxt och utveckling? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Drillcon Scandinavia är en ledande aktör på den nordiska marknaden inom kärn- och raiseborrning för gruv- och anläggningsindustrin och befattningen ger dig möjlighet att utvecklas i ett företag med ambition att ständigt vara i framkant.

Ansvarsområde

Drillcon Scandinavia förstärker sin organisation med en tydlig ambition att växa inom segmentet Construction & Infrastructure. Ditt uppdrag blir att utveckla detta affärsområde och stärka Drillcons position inom detta segment.

Arbetet är långsiktigt och du arbetar strukturerat med att vårda befintliga kunder samtidigt som du aktivt och tålmodigt upparbetar nya kontakter som leder till nya affärer.

Avgörande för att nå framgång är synlighet på marknaden och du förväntas resa minst 100 dagar om året. Genom personlig kundbearbetning och ett partnerskap med kunden, säkerställer du att Drillcon är en självklar samarbetspartner och ett naturligt förstahandsval när ett kontrakt ska slutas.

Genom att ha dina kunder nära identifierar du behov och affärsmöjligheter. Du utvecklar kundrelationen genom att ha en tydlig plan för ert samarbete där kunden vet att du förstår och känner deras verksmanhet och hur Drillcon bäst stödjer deras utveckling.

Du utgår från kontoret i Nora. Du kommer rapportera till VD och blir del i ett rutinerat KAM-team.

Din profil och drivfaktorer

Som KAM är du företagets representant gentemot marknaden och givetvis en viktigt del av teamet på Drillcon Scandinavia! Det är viktigt att dina personliga egenskaper och det du drivs av stämmer överens med vad vi ser som framgångsfaktorer i den här tjänsten.
  • Du är affärsdriven och har ett tydligt mål- och resultatfokus
  • Du har förmåga att båda analysera, initiera och genomföra olika insatser
  • Du är lyhörd, ödmjuk och har en prestigelös attityd.
Du har erfarenhet från B2B-försäljning och är van att hantera hela säljprocessen - från första kontakt till avslut. Vi ser helst att du har erfarenhet från gruv- och eller anläggningssegementet. Du är förhandlingsvan och har goda kunskaper om avtalsutformning och villkor. Det är också meriterande om du har inblick i entreprenadjuridik.

Vi ser gärna att du har en relevant akademisk utbildning, t ex med teknisk inriktning, men kan även har erhållit likvärdiga kunskaper genom tidigare arbetslivserfarenhet.

Om Drillcon Scandinavia AB

Drillcon Scandinavia AB är det svenska dotterbolaget i Drillcon Group. Huvudmarknaden är Norden och här utförs kärnborrning, raiseborrning. Bolaget erbjuder även geotekniska undersökningar, under- och ovanjord. Drillcon grundades 1963 och har genom åren utvecklats till ett av Nordens ledande företag inom gruv- och anläggningssegmentet. Genom förvärv och organisk tillväxt har bolaget blivit en ledande kärn- och rasieborrborrningsentreprenör i Norden.

Drillcon Scandinavia erbjuder och levererar hållbara långsiktiga innovativa lösningar som resulterar i en ökad produktivitet med högsta säkerhet i fokus. Drillcon Scandinavia har en stor erfarenhet och kompetens för olika typer av borrning under- och ovanjord samt är känd som en borrentreprenör som klarar av krävande och komplicerade borrningsarbeten. Detta har varit en av flera viktiga faktorer som resulterat i långsiktiga affärsförhållande med stora gruvföretag som Boliden, LKAB och Lundin Mining.

Miljö, säkerhet och kvalitet har alltid högsta prioritet. Drillcon har etablerat och implementerat ett ledningssystem system baserat på ISO 14001 och OHSAS 18001 standarder. Drillcon är certifierat enligt OHSAS 18001. En annan viktig faktor för framgång är Drillcon's personalpolicy. Drillcon har bl a utvecklat ett internt traineeprogram för operatörer där teori och praktik ingår i syfte att skapa morgondagens operatörer.

Drillcon uppmuntrar medarbetare att skapa nya idéer som utmanar och tänker utanför boxen. Våra medarbetare är nyckeln till att driva verksamhetens tillväxt framåt. Överallt vi verkar, är det våra inspirerade medarbetare som utvecklar vår affär och höjer ribban för att möta kunders behov av säkra genomförda arbeten i komplexa projekt i en tuff miljö. Vår entreprenörsanda är en av flera framgångsfaktorer hur vi tar oss an nya utmaningar och genomför projektet med vår främsta resurs, våra medarbetare. Alla på Drillcon är bemyndigad att förnya och skapa nya lösningar genom att samarbeta med sina kollegor mellan grupper och över gränserna. Dessa tankar och arbetssätt uppmuntras och gör att verksamheten utvecklas långsiktigt i samverkan med våra kunder.
Mer info
Område Nora
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 18 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.