Sommarjobb som servicemedarbetare till Samhällsbyggnad bergslagen

Sommarjobb som servicemedarbetare till Samhällsbyggnad bergslagen

Studerar du på högskola/universitet och är på jakt efter ett sommarjobb? Som medarbetare på servicecenter i Nora får du nu möjligheten att bygga på ditt cv med ett starkt namn samt en plats där du kan få växa i din roll. Vi söker nu en student som kan arbeta heltid i sommar under veckorna 25-32 samt vid behov under terminerna vid sidan av studierna. Vill du arbeta i en miljö där man har kul på jobbet och där det alltid kommer finnas stöttning så ska du söka redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Samhällsbyggnad bergslagens räkning en medarbetare till deras servicecenter för ett sommarvikariat på heltid vecka 25-32 samt under terminerna vid behov.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kunden.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på servicecenter kommer ditt arbete att handla om att ge god service till medborgarna. Du tar emot felanmälan, klagomål och synpunkter. Du kommer att ge rådgivning, stöttning och vägledning genom att svara i telefon men även via e-post och personliga besök. Du kommer att få registrera ärenden i systemen samt följa upp dessa. Du kommer att arbeta i ett team om 6 personer där det alltid finns backup för frågor och andra funderingar. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på hur mycket erfarenhet och kunskap du har.

Du kommer till exempel att:
 • Svara i telefon och hjälpa medborgarna.
 • Agera stöd och vägleda medborgarna.
 • Registrera ärenden i systemen.
Tjänsten passar dig som har flexibla studietider och har möjlighet att jobba extra vid behov.

Vi söker dig som
 • Är studerande på högskola eller universitet
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift då det krävs i den dagliga kommunikationen med medborgarna. Tjänsten innebär mycket kontakt med fastighetsägare så vi ser gärna att du som söker har fler språk med dig i bagaget.
 • Tidigare har arbetat i någon typ av affärssystem.
Det är meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare men det är inget krav. Det är även meriterande om du har körkort och tillgång till bil eftersom det är det smidigaste sättet att ta sig dit på.

Som person är du serviceinriktad, glad och positiv då du dagligen kommer att ha kontakt med medborgare och fastighetsägare. Du har ett lösningsfokus då du dagligen kommer stöta på problem och utmaningar. Detta jobb innebär en hel del tuffa dagar så du som söker bör ha skinn på näsan men även veta att detta är en arbetsplats där man stöttar varandra och där du kan skaka av dig jobbet när det väl är dags att gå hem. Vi söker dig som är flexibel, orädd och kan göra flera saker samtidigt. Är du allt vi söker med en touch av god lyssnare så ska du absolut inte tveka, sök idag!

Övrig information
 • Start: Under våren. Upplärningen motsvarar 10 arbetsdagar.
 • Omfattning: Heltid vecka 23-32, därefter deltid vid behov under terminerna.
 • Placering: Pershyttan, Nora.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Nora
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Samhällsbyggnad bergslagen är bland annat ett tekniskt kommunalförbund som arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog/Naturvård, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 170 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.