Justerverksoperatör

Justerverksoperatör

Justerverksoperatörer

Vi söker positiva, drivande och engagerade kollegor till företaget i Malmbäck. Vi är en platt organisation med högt i tak och jobbar i högt tempo där vi värdesätter ansvar och viljan att utveckla och förbättra företaget.

På justerverket sorterar vi upp de sågade trävarorna i olika kvalitéer, hållfasthetsklasser och kapar i olika längder.
Arbetet som justerverksoperatör innefattar allt från att övervaka, kvalitets bestämma, producera, förbereda maskinerna för produktion, lättare underhåll, paketering, emballering, sortering och städning m.m. Som justerverksoperatör hos oss blir du en del i ett arbetslag med kunniga kollegor. Det är därför viktigt att du är bra på att samarbeta med andra, har god kommunikation och sprider en bra stämning.

Vi söker nu personer, gärna med erfarenhet från liknande arbete, som kan dela med sig av sin kunskap så att vi tillsammans kan bli ännu bättre. Men vi ser även gärna att du med stort eget driv och genuint produktionsintresse tar chansen att söka detta jobb. Det är av största vikt att vi håller uppe produktionen på industrin varje dag vilket gör jobbet roligt och utmanande. Du kommer spela en viktig roll i att arbetet flyter på under produktionstid.

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande jobb där du får använda hela din kompetens.

Vi tillsätter denna tjänst omgående!

OBS!! Märk rubriken i mailet med "Justerverksoperatör"

Skicka CV, Personligt brev & Bild via mail till:


work@swedentimber.se
Mer info
Email Mejla SWEDEN TIMBER AB
Område Nässjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swedentimber.se/
Sista ansökningsdag 29 apr 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett småländskt sågverk & hyvleri med fokus på försäljning till flera exportmarknader. Industrin med cirka 45 anställda ligger i Malmbäck, 3 mil söder om Jönköping och 3 mil väster om
Nässjö.