Innesäljare

Innesäljare

RUTAB är ett dynamiskt företag som fortsätter att expandera och utveckla sin verksamhet och vi har nu behov av att anställa en ny medarbetare omgående.

Vi söker en Innesäljare för omgående
anställning

Arbetsuppgifter:

Som innesäljare är Du en viktig länk i säljkedjan där Du arbetar med kundkontakt, orderhantering, support, offerthantering, projektering av belysningsstyrning och kalkylering samt fungerar som ett stöd för våra utesäljare.

Vi letar efter dig som:
  • Är fokuserad, ansvarsfull och ställer höga krav på dig själv.
  • Har viljan att lära och utveckla dig inom din yrkesroll.
  • Har datorvana, gärna i affärssystemet Navision eller liknande.
  • Är fokuserad, ansvarsfull och trivs i ett högt temp.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Har kunskap inom el
Din personlighet

Som person ser vi att Du är tillmötesgående med ett intresse, förmåga och vilja att hjälpa kund för att hitta bästa möjliga lösning. Du är noggrann, ansvarsfull, van att jobba i grupp, trivs med ett högt tempo samt att du är affärsmässig i Dina relationer. Vi lägger stor vikt vid Din personliga karaktär och
Dina ambitioner. Koncernen präglas av engagemang, nyfikenhet, korta beslutsvägar och högt till tak.

Ansökan

Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Produkt- och
Supportchef Christer Jepsson, christer.jepsson@rutab.se, telefon 042-25 77 11, eller CFO & HRAnsvarig, Catarina Ekenstierna, catarina.ekenstierna@rutab.se, telefon 0380-55 50 52.

Din ansökan skickar du till Catarina Ekenstierna på email: catarina.ekenstierna@rutab.se

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2023-02-28
Mer info
Telefon +46 72-855 23 79
Område Nässjö
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rutab.se
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rutab AB är idag verksamt inom elektrotekniskt material och är marknadsledande i Sverige inom kabelförskruvningar, genomföringar och skyddsslang, samt en mycket stark aktör inom maskinkabel, belysningsstyrning och arbetsbelysning. Verksamheten bedrivs främst i Sverige, Norge och Finland och omsätter cirka 300 Mkr. Bolaget präglas av hög tillväxttakt, god lönsamhet och innovationskraft. Rutabs ägare är långsiktiga och finansiellt starka. Våra målgrupper är främst elgrossister, elinstallatörer samt kunder inom Industri/OEM. Rutab arbetar för att bidra till hållbar utveckling inom samhälle och miljö och ser det som ett viktigt värde för våra kunder.